Σουφλί: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Παναγιώτης Σκαρκάλας

1042

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Σκαρκάλα

Τα τελευταία χρόνια ζούμε όλοι μας τη διαρκή υποβάθμιση της περιοχής μας, που δυστυχώς δεν κατάφερε ούτε η νυν δημοτική αρχή να ανακόψει. Τα προβλήματα έχουν διογκωθεί, ενώ οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί. Αυτήν την πραγματικότητα, όσοι αγαπάμε αληθινά το Δήμο μας, διαβιούμε και βιοποριζόμαστε σε αυτόν, δεν μπορούμε να τη δεχθούμε παθητικά. Δε δικαιούμαστε να μένουμε αδρανείς θεατές.
Δεν μπορούμε παρά να δηλώσουμε το «παρών» στη μάχη για να βρει ο τόπος μας το δρόμο που του αξίζει!

Τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε για άλλη μια φορά με σεβασμό προς εσάς τους συμπολίτες μας, που εξακολουθείτε να μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Θέλοντας να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και να ενεργοποιήσουμε όλες τις υγιείς, παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, δηλώνουμε την ανεξάρτητη, ανένταχτη, μακριά από προσωπικές επιδιώξεις συμμετοχή μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Συνεχίζουμε συνειδητά, με ψυχή και όραμα για το Δήμο μας, έχοντας στο πλευρό μας μια αφοσιωμένη ομάδα, ενισχυμένη με νέες δυνάμεις που μπορούν και θέλουν να συμβάλουν σε ένα μέλλον προόδου για τον τόπο μας.
Διαχρονικά έχουμε αποδείξει, εξάλλου, ότι το ενδιαφέρον μας για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι ευκαιριακό, ούτε έχει σχέση με προσωπικά ή ιδιοτελή συμφέροντα.
Καλούμε όλους του ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, έξω από κομματικές ταυτότητες, χωρίς αποκλεισμούς και δεσμεύσεις, στη βάση ισότιμης συνεργασίας και ανοιχτής συζήτησης, στο πλαίσιο του νέου ξεκινήματος του Δήμου, με διαφάνεια, αίσθηση χρέους, σεβασμό στον πολίτη και στο δημόσιο χρήμα, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη, να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια για το κοινό μας όραμα: την ευημερία του τόπου μας!
Τώρα είναι αναγκαίο, περισσότερο από ποτέ, να δώσουμε θέση στην ελπίδα, στην αισιοδοξία, στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της περιοχής μας!

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου