Γκότσης: Εμείς κάναμε τις μελέτες για το αρδευτικό έργο στον Πέπλο

964

Με αφορμή την επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα και το επικοινωνιακό σόου της Δημοτικής Αρχής. Προεκλογικά η παράταξη μας είχε δεχθεί σφοδρή επίθεση για την πορεία του Αρδευτικού δικτύου του Πετάλου τόσο από λίγους κατευθυνόμενους αγρότες, όσο και από τον υποψήφιο τότε κ. Κολγιώνη κατηγορώντας μας για εγκατάλειψη του Αρδευτικού έργου του Πετάλου. Δηλαδή ενώ πήραμε την πρωτοβουλία χωρίς να είναι αρμοδιότητα μας, να ασχοληθούμε με αρδευτικό έργο, να εξασφαλίζουμε 300.000,00€, να χρηματοδοτούμε μελέτη, να την έχουμε στα χέρια μας, να την καταθέτουμε στο Αρμόδιο Υπουργείο και στο τέλος να βρίσκουμε και τον μπελά μας.

Είπε στον κ. Υφυπουργό ο κ. Κολγιώνης ότι θα του στείλει την μελέτη του Αρδευτικού του Πετάλου. Μα η μελέτη βρίσκεται στο Υπουργείο εδώ και δύο έτη περίπου.

Και αλήθεια έτσι για την ιστορία μήπως εμείς ως Δημοτική Αρχή ήμασταν οι μοναδικοί που φροντίσαμε να έχουμε μελέτη, έτσι ώστε σήμερα η Δημοτική Αρχή να λέει σε Υπουργούς…… έχω να σας δώσω.

Αλλά ρωτάμε και κάτι άλλο αν ο Υπουργός ερχόταν μετά από ένα χρόνο τότε θα σκεφτόσασταν να ασχοληθείτε με το Πέταλο;

Και επειδή το ψέμα σας δεν έχει όρια, και εσκεμμένα αποκρύπτετε τις αλήθειες θα σας ξαναθυμίσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται αρδευτικό έργο στον Πέπλο και αναφερόμαστε στην αντικατάσταση μέρους καταστρεμμένου υπόγειου δικτύου άρδευσης και που σύντομα θα παραδοθεί, αξίας 1.150.000,00€ από τα ανταποδοτικά του ΤΑΡ στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Αλήθεια κ. Κολγιώνη όταν ήσασταν στην παράταξη μας και είχε ολοκληρωθεί η μελέτη του πετάλου ρωτήσατε έστω και μία φορά για την τύχη της;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ και κόπτεσθε τώρα ότι δήθεν αγωνιάτε!!!

Η Αμερική ανακαλύφθηκε από άλλους εσείς προς το παρόν δρομολόγια κάνετε.

 

Για την Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Τομεάρχης Αγροτικής πολιτικής

Νικόλαος Γκότσης