«Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη» – Τα προϊόντα της Περιφέρειας ΑΜΘ στην καρδιά της Αθήνας

625

Παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύση Σταμενίτη, Υπουργών της Κυβέρνησης, βουλευτών και εκπροσώπων κομμάτων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 2ης έκθεσης “Μοναδικές Γεύσεις απο την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη” το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος στην Αθήνα.

«Η Έκθεση “Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη” έφερε τα προϊόντα του τόπου μας στην καρδιά της Αθήνας, στο μετρό του Συντάγματος.

 

Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ποιότητα των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας είναι εξαιρετική και θεωρώ υποχρέωση όλων των θεσμικών να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Περιφέρειας μας.

Γι’ αυτό και η Περιφέρεια υποστηρίζει την Έκθεση αυτή, που αποτελεί πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων με στόχο φυσικά την προώθηση των τοπικών προϊόντων σε ευρύτερο κοινό.

Είμαι σίγουρος ότι τα προϊόντα του τόπου μας θα καταπλήξουν το κοινό της Αθήνας και εύχομαι καλή επιτυχία και συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες!» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Χριστόδολος Τοψίδης σε ανάρτησή του.

 

Μήνυμα μέσω βίντεο απηύθυνε και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Έκθεση διοργανώνεται με πρωτοβουλία και μέριμνα του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Π.Ε.Σ.Υ ΑΜΘ) και τη στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Στόχος της Έκθεσης είναι να φέρει τα προϊόντα που παράγονται στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στην καρδιά της Αθήνας, συστήνοντας τα στο ευρύ κοινό, αλλά και αντίστροφα στοχεύει στο να δώσει μία ευκαιρία στους παραγωγούς της Περιφέρειας μας να απευθυνθούν σε μία μεγάλη αγορά.