Νέες συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών

717

Συνελήφθησαν την 10/11-10-2019 , στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρείς (3) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 39, 34 και 32 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, βραδινές ώρες της 10/11-10-2019 στo Αρδάνιο Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φερών,  συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου (στο ύψος του οικισμού Ταύρης), αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 32χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, πλησίον του οικισμού Φερών, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Επαρχιακή Οδό Σιδηρούς – Σουφλίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμοι μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.