Λαμπάκης: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης δεν πήρε θέση για το Χρυσό

698

Προκαλεί, δυστυχώς, αλγεινή εντύπωση η άρνηση του κου Ζαμπούκη να θέσει προς συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, το θέμα του Χρυσού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να φύγει το ψήφισμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φορέων της περιφέρειας με όλους τους επιστημονικούς συλλόγους προς τον πρωθυπουργό της χώρας και τους αρχηγούς των κομμάτων της βουλής πλην του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Γνωρίζοντας την θέση του νύν Δημάρχου, επέδωσα το αίτημα ως πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης προ 10 ημερών, για την εναντίωση και του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, μέσα από το Δ.Σ των (9) εννέα μελών του, αλλά δυστυχώς ο κ. Ζαμπούκης , πρόεδρος ων αρνήθηκε να το θέσει στο Δ.Σ.

Από τη στάση του αυτή προκύπτει το συμπέρασμα ότι εξυπηρέτησε για μια ακόμα φορά τα συμφέροντα των χρυσοθήρων και προσβάλλοντας τους δικηγόρους της Αλεξανδρούπολης αφού ο Σύλλογος όπου ανήκουν είναι ο μοναδικός που απέχει από τον κοινωνικό αυτό αγώνα, ασχέτως εάν υπάρχουν δικηγόροι αγωνιστές γι’ αυτό επί πολλά χρόνια.

Ο άνθρωπος αυτός με όλα αυτά δεν έχει άλλη επιλογή από την παραίτηση του.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»