Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης της δολοφονίας του 6χρονου στην Κομοτηνή

803
Ο επίσης κωφάλαλος και επίσης Ρομά δράστης υπέδειξε το εγκαταλελειμμένο σπίτι στους αστυνομικούς. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού

spiti-roma

Ομολόγησε ο 15χρονος Ρομά και επίσης κωφάλαλος, ότι εκείνος σκότωσε τον άτυχο 6χρονο Μεχμεταλί Σεζάλ που είχε εξαφανισθεί από χθες από την περιοχή του καταυλισμού Ρομά στο Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής και έκτοτε αναζητείτο.AdTech Ad

Μάλιστα, ο δράστης, που προσήχθη από την πρώτη στιγμή ως βασικός ύποπτος, υπέδειξε στους αστυνομικούς το εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο το κωφάλαλο παιδάκι, με τα ρούχα του, αλλά δεμένο σε χέρια και σε πόδια, ενώ κατά την αυτοψία του χώρου, ο ιατροδικαστής κατέληξε πως ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός και ενδεχομένως στραγγαλίστηκε.

Το 6χρονο αγοράκι έφερε εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και θα διαπιστωθεί αν τυχόν το παιδάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής. Υπενθυμίζεται, ότι το παιδάκι εξαφανίστηκε χθες από τον καταυλισμό και ο πατέρας του ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ λόγω των ιδιαιτεροτήτων της κατάστασής του παιδιού, δόθηκε εντολή αμέσως να εκδοθεί Amber Alert, μέχρι που προέκυψε η σημερινή τραγική κατάληξη.

Πηγή , Φωτογραφία