Είναι κακό πράγμα οι ”Εκδηλώσεις” στην Αλεξανδρούπολη ; – Σωστό timing!;

2929
Είναι άραγε κακό πράγμα οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη, αυτή τη χρονική στιγμή, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων;
Είναι άραγε κακό πράγμα η Τ.Ι.Ε.Δ.Α (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης) να φτιάχνει καμπάνια για τους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης που ενημερώνει:
”Τελείωσαν οι πιο δύσκολες μέρες για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης! Οι όμορφες θάλασσες μας, οι ξενοδόχοι μας και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν με ασφάλεια! Σας περιμένουμε!! ️” ;
https://www.facebook.com/VisitAXD.Municipality.of.Alexandroupolis/videos/1451992732244724
Είναι άραγε κακό πράγμα που η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα ο συνδυασμός ”Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης” αντιδράει στις παραπάνω πρωτοβουλίες και μάλιστα να αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
”ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ !!
Λογικά θα το δείτε και σε διεθνή δίκτυα .
“Το πρώτο γλέντι για πυρόπληκτους παγκοσμίως.”
ΥΓ. φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες. Φίλες και φίλοι των συμπολιτών και των συμπολιτισσών. Πείτε μας τι να κάνουμε ..
Να πάμε;; ” ;
Είναι άραγε κακό πράγμα να γίνονται διάφορες εκδηλώσεις συμπαράστασης σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως αυτή στο Δήμο Εορδαίας:
”Μεγάλη κοινωνική εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού «Εδώ για σένα» μαζί με τον Σύλλογο Γονέων- Κηδεμόνων του Ειδικού Νηπιαγωγείου- Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας με τα έσοδα να διατίθενται σε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα Υγείας, για ενίσχυση των πυροπαθών σε Έβρο, Αλεξανδρούπολη, και Ρόδο, καθώς επίσης, και των Πυροσβεστών στις περιοχές αυτές.”

Σωστό timing! Τελικά, σωστό ή λάθος ή είναι απλά μια δικαιολογία;

Είναι τελικά κακό πράγμα οι ”Εκδηλώσεις” στην Αλεξανδρούπολη αυτή την χρονική στιγμή ;

Οι εκδηλώσεις αγάπης, κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, που έχουν φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχευση την βοήθεια στους συνανθρώπους μας, με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο, με οποιονδήποτε πρωταγωνιστή, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, πρέπει να έχει την υποστήριξη όλως μας!

Δεν είναι τα προβλήματα της ζωής που μας καθηλώνουν, είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και αντιδρούμε!