Διδυμότειχο: 1η Συνάντηση Εργασίας της ενωτικής παράταξης “Επί το Έργον”

816
1η Συνάντηση Εργασίας της ενωτικής παράταξης “Επί το Έργον”
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η συνάντηση εργασίας μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης “Επί το Έργον” κ. Χρήστου Τοκαμάνη και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.Το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης απασχόλησαν οι τεράστιες καταστροφές που επήλθαν από τις δασικές πυρκαγιές στους γειτονικούς Δήμους , μάλιστα ο κ. Τοκαμάνης αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπική ενημέρωση που είχε από φορείς και πολίτες κατά την παρουσία του στους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου.
Επιπρόσθετα συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί ο Δήμος Διδυμοτείχου να συνδράμει στις πληγείσες περιοχές και η ανάγκη για την ύπαρξη ενός νέου ολοκληρωμένου σχεδίου πρόληψης απέναντι στις φυσικές καταστροφές .
Επιπλέον , συζητήθηκαν εκτενώς οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της επίσημης παρουσίασης των υποψηφίων και του προγράμματος της παράταξης “Επί το Έργον” με βασικό άξονα την επαναλειτουργία του Δήμου Διδυμοτείχου.
Απαραίτητη προϋπόθεση η συνεχής διαβούλευση με τους φορείς και την τοπική κοινωνία αφουγκραζόμενοι πάντοτε τις ανάγκες των πολιτών και προτάσσοντας το αίσθημα της ενότητας.Γι’αυτο τον λόγο έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα των περιοδειών το οποίο θα γίνει γνωστό το επόμενο διάστημα .
Για την Ενωτική Παράταξη “Επί το Έργον” οποιαδήποτε προσπάθεια πόλωσης είναι καταδικαστέα και μη αποδεκτή.Μοναδικό πρόσημο της παράταξη είναι η πρόταξη του κοινωνικού συμφέροντος.