Το πρώτο brevet μετά την φωτιά – ”Στο Χωρίον,…τους Γιατράδες”

578

Το πρώτο brevet μετά την φωτιά.
Ο ποδηλατικός λόγος για να είναι η περιοχή μας είδηση είναι το brevet 200 χλμ που διοργανώνουμε το Σαββατο 01/06/24 με αφετηρία και τερματισμό την Αλεξανδρούπολη.


Η διαδρομή νέα και ενδιαφέρουσα γιατί μας αρέσει να πρωτοτυπούμε και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια brevets μιας και έχουμε το πλεονέκτημα να έχουμε όμορφη ύπαιθρο στην Θράκη.


Αφορμή για τον τίτλο και για το ένα σημείο control δύο άνθρωποι γνωστοί στα ποδηλατικά , η Έλσα και ο Χρήστος που αποφάσισαν να αποκεντρωθούν φεύγοντας από την Θεσσαλονίκη και να ζήσουν στην ύπαιθρο του κεντρικού Έβρου , τους Γιατράδες των 40 κατοίκων και να το ζωντανέψουν λειτουργόντας την μοναδική επιχείρηση παντοπωλείου, εστίασης κλπ .

Ίσως και αυτό είναι το “γιατρικό” για την ξαναγέννηση της επαρχίας.
Κατά τα άλλα γνωρίζετε όλοι όσοι έχετε συμμετέχει σε brevet της ομάδας μας την διάθεση για φιλοξενία και προσφορά. ¨Οσοι δεν έχετε έρθει σας καλούμε να έρθετε για να τα γνωρίσετε και γνωριστούμε.
* Για όσους συμμετέχουν στο 6Χ200 και τερματίζουν την προηγούμενη μέρα στην Αλεξανδρούπολη ιδού η ευκαιρία να κάνουν ένα άτυπο αλλά αληθινό 7Χ200 !!!