Ο Γιώργος Τοπαλίδης στον συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου

1118
Φίλες και φίλοι κάτοικοι του νομού Έβρου αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι ,μετά από πολλή σκέψη ,αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νομού Έβρου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον συνδυασμό «Νέα περιφερειακή Αναγέννηση».
Για όσους δε με γνωρίζετε, γεννήθηκα το 1977 και κατάγομαι από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου. Το επάγγελμα μου είναι στρατιωτικός και είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Τραμπίδου Ευαγγελία με την οποία έχω δύο παιδιά.
Με διάθεση να προσφέρω στον τόπο αυτόν που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας ,σας υπόσχομαι ότι θα εργασθώ αφοσιωμένα να υπηρετήσω τον πολίτη, να προτείνω υλοποιήσημα σχέδια και προγράμματα που θα έχουν ως αποτέλεσμα να βελτιώσουν την καθημερινότητα του και να συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη του Νομού.
Απο την ενασχόληση μου, από μικρό παιδί , με τον πολιτισμό και την παράδοση έχω αποκτήσει την εμπειρία ώστε να μπορώ να διαχειρίζομαι θέματα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω όλους τους συλλόγους με διαφάνεια και δικαιοσύνη ώστε να βοηθήσουμε στον τουρισμό του νομού μας.
Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους εσάς, ζητώ τη στήριξη και τη βοήθεια σας.