Μαρία Γκουγκουσκίδου: Διαβεβαιώνουμε ότι αύριο θα είμαστε μαζί με τους συντοπίτες μας που επλήγησαν

1186
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος να Ζω» για τη φωτιά που κατακαίει τον Έβρο
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τις καταστροφές από τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, ιδίως όμως στον Έβρο μας. Έχουν καταστραφεί σπίτια, χωριά ολόκληρα παραδόθηκαν στην πύρινη λαίλαπα, περιουσίες μετατράπηκαν σε στάχτη, είχαμε ακόμα και ανθρώπινες απώλειες, ενώ η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια.
Είμαστε συγκλονισμένοι και συμπάσχουμε με τους Εβρίτες, οι οποίοι υπέστησαν καταστροφές. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους να τους υποστηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο, κυρίως όταν θα σβήσει η φωτιά και θα πρέπει άμεσα να αρχίσει η αποκατάσταση της ανυπολόγιστης καταστροφής.
Ευχαριστούμε τις γυναίκες και τους άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, που με αυτοθυσία ρίχνονται στη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Τους ευχαριστούμε και τους θαυμάζουμε για τη γενναιότητα με την οποία μάχονται από ξηρά και αέρα, δίνοντας και πάλι νόημα στη λέξη ΗΡΩΕΣ.
Ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία και τον Στρατό για τη μεγάλη τους προσφορά και βοήθεια στη μάχη κατά της φωτιάς.
Όσο για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και τους διασώστες, που φρόντισαν για την ασφαλή απομάκρυνση των ασθενών, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την πολύτιμη προσφορά τους και ένα ευχαριστώ, όσο ειλικρινές κι αν είναι, δεν αρκεί.
«Διαβεβαιώνουμε ότι αύριο θα είμαστε μαζί με τους συντοπίτες μας που επλήγησαν και θα βάλουμε πλάτη όλοι μαζί για την ταχύτερη επανόρθωση του Έβρου», δηλώνει η επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος να Ζω», υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου.