ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ: Τι Μαυρίδης, τι Μαυρογιαλούρος …

815

Τι Μαυρίδης, τι Μαυρογιαλούρος …

Τακτικές που μοιάζουν παλιότερες και από το 1965, (χρονιά που γυρίστηκε η γνωστή Ελληνική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο»), εφαρμόζει … «στα τελευταία της» η Δημοτική Αρχή του κ. Μαυρίδη.

Τον Μαυρογιαλούρο και τους παρατρεχάμενους κομματάρχες του, θυμίζουν οι τροποποιήσεις του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Ο., που πριν λίγες ημέρες ψηφίστηκαν από το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, με μία μόνο αρνητική ψήφο. Στόχος είναι μετά τις εκλογές να ανοίξει ο δρόμος για την φωτογραφική πρόσληψη και «επαγγελματική τακτοποίηση», τέκνου γνωστής οικογενείας από Δημοτική Ενότητα του Δήμου μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ακουστεί ο «Θούριος» (εμβατήριο) της νίκης στο χωριό που θα σημαίνει ότι η κινητοποίηση του πατέρα, «συν γυναιξί και τέκνοις», θα έχει αποδειχθεί αποτελεσματική για την παράταξη.

Συμπερασματικά, ο «Μαυρογιαλούρος της Ορεστιάδας», δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στους πιο δικούς του, αφού απαιτεί πρώτα το αποτέλεσμα και μετά θα καταβάλει την αποζημίωση για τον κόπο του «εργαζόμενου». Το «καρότο» εμφανίστηκε αλλά θα κρέμεται μπροστά από το μουλάρι, οπωσδήποτε μέχρι το τέλος των εκλογών και αναλόγως ανταμείβεται.

Είπατε τίποτε περί αξιοκρατίας και διαφάνειας στη Δημοτική Αρχή του κ. Μαυρίδη; Ακούσατε καμία πρόταση για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των νέων ανθρώπων στην πολιτική; Αισθανθήκατε την απογοήτευση των νέων και τις αιτίες του brain drain εξαιτίας του οποίου τα στελέχη του κ. Μαυρίδη και ο ίδιος, χύνουν συχνότατα κροκοδείλια δάκρυα; Βλέπετε τίποτε καινούργιο στην εφαρμοσμένη πολιτική του κ. Μαυρίδη; Κάτι νέο;

Όμως η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, μπορεί να γίνει ΝΕΑ ΞΑΝΑ! Θα την κάνουμε ΜΑΖΙ! Με την ορμή και την ελπίδα των νέων σε προτεραιότητα, γιατί αυτοί δικαιούνται να αποφασίζουν πρώτοι για το μέλλον του Δήμου που θα ζήσουν. Αλλά και με τους μεγαλύτερους σε ηλικία που εκπροσωπούν τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας και ξέρουν ότι οι «Μαυρογιαλούροι» απέθαναν εδώ και χρόνια, ήδη απαξιωμένοι στη μνήμη μας.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας

Διαμαντής Παπαδόπουλος