Αρχική in Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη: «Λευκή Νύχτα» μετά μουσικής

Αλεξανδρούπολη: «Λευκή Νύχτα» μετά μουσικής

7479

Ανοιχτά μαγαζιά έως και τα μεσάνυχτα -Δέκα μουσικές σκηνές στο κέντρο της πόλης

Share via Facebook

Με στόχο την ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της Αλεξανδρούπολης, την ενίσχυση της ανταγωνιστικής της ταυτότητας και την τόνωση της αγοράς της ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΑ) διοργάνωσε με επιτυχία τη «Λευκή Νύχτα».

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΑ, Βασίλη Κασαπίδη η φετινή γιορτή του εμπορίου, που ως θεσμός ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια, πραγματοποιείται σε συνεργασία και με τη στήριξη τοπικών φορέων, της αντιπεριφέρειας Έβρου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απαγορεύτηκε από τις 17.00 έως και τα μεσάνυχτα η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στις οδούς: από τη Λ. Δημοκρατίας και 14η Μαΐου, 14η Μαΐου έως τη Φυλής, από τη Λ. Δημοκρατίας και Ιωακείμ Καβύρη έως το ύψος της οδού Εθνικής Αντίστασης και Φυλής, από την Ίωνος Δραγούμη και Παλαιολόγου, Παλαιολόγου έως 14η Μαΐου περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς καθώς επίσης και τις οδούς Λ. Δημοκρατίας από την Ίωνος Δραγούμη έως την Μητροπολίτου Ιωακείμ. Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο διάστημα και για τη διευκόλυνση των οχημάτων η παραλιακή λεωφόρος της πόλης παρέμενε ανοιχτή για τα οχήματα.