Ίδρυση δομής κατάρτισης χειροτεχνίας στο Πολύκεντρο Σοφικού

1154
Σε διάστημα περίπου 14 μηνών είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούνε για δεύτερη φορά τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού αρμόδιο σε θέματα σύγχρονου Πολιτισμού κ. Νίκο Γιατρομανωλάκη , στον Δήμο Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Σοφικού.
🔸Στο πλαίσιο του οδοιπορικού του στον νόμο Έβρο ο υφυπουργός επισκέφτηκε τον χώρο του Πολυκέντρου της ομώνυμης κοινότητας , όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου , ο ιερέας του χωριού πατερ Παντελεήμων, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ . Δημήτρης Λαμπρινάκης , η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σοφικού κ. Άννα Μιλκονίδου και η αξιότιμη ιδρύτρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης κ. Αγγέλα Γιαννακίδου.
🗣️ Ο κ. Γιατρομανωλάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:
👉Στην ίδρυση δομής κατάρτισης χειροτεχνίας στο Πολύκεντρο Σοφικού.
👉Στο μειωμένο τέλος επιτηδεύματος σε όσους/ες έχουν ήδη έναρξη χειροτεχνικής επιχείρησης.
👉Στην οικονομική ενίσχυση για αγορά σχετικού εξοπλισμού μας προκήρυξης.
🔹 Η ανακοίνωση της ίδρυσης της δομής και τα μέτρα στήριξης αποτελούν σημαντική είδηση αναφορικά με την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Διδυμοτείχου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
🔸Τέλος ο Υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά όλους τους πολίτες του Σοφικού για την θερμή υποδοχή και τόνισε ότι η ίδρυση της δομής αποτελεί κεκτημένο και προσωπική επιτυχία των πολιτών χάρη στην αδιάκοπη προσφορά τους στον τομέα του πολιτισμού.
ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ