Νεανική ομορφιά και λάμψη με τη δύναμη της μέλισσας: Οι ελληνικές κρέμες προσώπου Apivita κάνουν τη διαφορά

2619

Η Apivita είναι από τα πιο δημοφιλή ελληνικά brands με φυτικά προϊόντα και το μυστικό τους κρύβεται στα υψηλής ποιότητας μελισσοκομικά προϊόντα, που συνδυάζονται τέλεια με τα βότανα και φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής γης δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα περιποίησης, για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας.

Στα λατινικά ApiVita σημαίνει η ζωή της μέλισσας και σε αυτή ακριβώς βασίζονται τα προϊόντα του brand που αποσκοπούν στη λεγόμενη «πράσινη κοσμετολογία». Ειδικά οι κρέμες προσώπου Apivita, έχουν εδραιώσει εδώ και χρόνια τη θέση τους στην προτίμηση των γυναικών κάθε ηλικίας, αφού εξασφαλίζουν μοναδικές αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες με τη δύναμη της φύσης.

Δείτε τις πιο δημοφιλείς σειρές προϊόντων του brand Apivita που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Carespot και μπορείτε να τις αποκτήσετε στο χώρο σας με ένα κλικ.

Queen Bee

Για την βασίλισσα που κρύβετε μέσα σας, οι κρέμες προσώπου Apivita της σειράς Queen Bee είναι η απόλυτη θεραπεία αντιγήρανσης για να μεταμορφώσετε ορατά το δέρμα σας σε μόλις 8 ημέρες.

Με μια πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης, οι κρέμες προσώπου Apivita της σειράς Queen Bee προσφέρουν συνεχή και μακροχρόνια διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ενάντια στα σημάδια γήρανσης.

Αυτό μάλιστα που κάνει τις κρέμες προσώπου της Queen Bee να ξεχωρίζουν είναι ότι περιέχουν 4 φορές περισσότερο βασιλικό πολτό, που σε συνδυασμό με την πατενταρισμένη πρόπολη ελεγχόμενης αποδέσμευσης και το μέλι Api που έχει υποστεί ζύμωση εξασφαλίζουν μείωση ρυτίδων, σφριγηλό δέρμα, λαμπερή επιδερμίδα και βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Ανακαλύψτε όλη την σειρά σε μοναδικές προσφορές, εδώ.

Bee Radiant

Από τις πιο δημοφιλείς σειρές με κρέμες προσώπου Apivita που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Care Spot, η Bee Radiant με αντιοξειδωτική δράση, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώνει τη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, εξασφαλίζοντας ελαστικό και νεανικό δέρμα, χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, το φυτικό γλυκογόνο και τη φυσική γλυκίνη.

Επιπλέον, το νερό στις κρέμες προσώπου Apivita της σειράς Bee Radiant έχει αντικατασταθεί από ένα αντιοξειδωτικό εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς που αναζωογονεί τόσο το δέρμα όσο και τη διάθεση με αιθέρια έλαια τζίντζερ, λεμόνι και τριαντάφυλλο. Δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό φαρμακείο CareSpot  και βρείτε τις κορυφαίες κρέμες προσώπου Apivita σε μοναδικές προσφορές.