Γυρίστε το χρόνο πίσω με αυξητική και ανόρθωση στήθους – Το σώμα σας τέλειο ξανά

2230

Όσο περνάνε τα χρόνια, το στήθος μας χαλαρώνει, εμφανίζει πτωτική τάση και χάνει τη νεανική του όψη και σφριγηλότητα. Ειδικά για τις γυναίκες που έγιναν πρόσφατα μητέρες και πέρασαν ή περνούν την περίοδο του θηλασμού, η διαδικασία αυτή είναι εμφανής στην όψη του μπούστου τους. Δεν υπάρχει όμως λόγος να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, αφού παρόλο που γίνατε μητέρα, είστε ακόμα γυναίκα και θέλετε να νιώθετε θηλυκή και σέξι σε κάθε σας εμφάνιση.

Εδώ έρχεται να κάνει τα μαγικά της η ανόρθωση στήθους σε συνδυασμό με την αυξητική, που εξασφαλίζει ότι το στήθος σας θα είναι πλούσιο, στητό και νεανικό, ίσως και καλύτερο απ’ ότι ήταν ακόμη και στην 2η δεκαετία της ζωής σας!

Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, διαθέτει την απαραίτητη πείρα και εμπειρία, να σας προτείνει την κατάλληλη μέθοδο για αυξητική και ανόρθωση στήθους, που να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για το δικό σας στήθος και να μοιάζει απολύτως φυσικό.

Πώς γίνεται η διαδικασία

Η ανόρθωση στήθους με αυξητική, ουσιαστικά είναι μία διαδικασία που συνδυάζει δύο χειρουργικές επεμβάσεις σε μία. Συγκεκριμένα, κατά την ανόρθωση στήθους, ο πλαστικός χειρουργός ανυψώνει και αναδιαμορφώνει το δέρμα και τον ιστό των μαστών για να τους δώσει μια πιο στητή και στρογγυλή όψη.

Αν θέλουμε να συνδυάσουμε την διαδικασία αυτή με την αυξητική, τότε ο πλαστικός χειρουργός τοποθετεί ειδικά εμφυτεύματα στήθους, είτε σιλικόνης, είτε φυσιολογικού ορού, τα οποία ανασηκώνουν ελαφρώς τον μυϊκό ιστό που συγκρατεί τους μαστούς και τους κάνουν να φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο πλούσιοι.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες του πλαστικού χειρουργού, εξασφαλίζοντας ταχύτερη και πιο ανώδυνη ανάρρωση, αλλά και καλύτερη εικόνα των μαστών σας για ακόμη περισσότερα χρόνια.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

Μπορεί οι αισθητικές επεμβάσεις όπως η αυξητική και η ανόρθωση στήθους να θεωρούνται πλέον επεμβάσεις ρουτίνας, όμως δεν παύουν να είναι χειρουργικές επεμβάσεις και το οπτικό αποτέλεσμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την έκβασή τους. Έτσι, προκειμένου να εξασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό με μεγάλη εμπειρία στην ανόρθωση στήθους και την αυξητική, που έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες και θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και για να σας λύσει ότι απορίες σας απασχολούν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και μάθετε τα πάντα για τον γιατρό και την μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία του σε επεμβάσεις όπως η αυξητική και η ανόρθωση στήθους, για να κλείσετε σήμερα κιόλας ραντεβού.