Χατσαπούρι η πίτα στο τηγάνι για πρωινό και όχι μόνο !!!!
Υλικά:
Για την ζύμη :
500 γρ. γάλα η νερό χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 φλ. του καφέ ηλιέλαιο
1 κ.τ.γ. αλάτι
1 κ.σ ζάχαρη
Αλεύρι γ ο χ όσο πάρει για να γίνει μαλακιά ζύμη .
Για την γέμιση :
Φέτα , γκούντα , 1 αυγό .
Εκτέλεση:
Η ζύμη αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει. Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε.
Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν , αφού ψηθούν τα αλείφουμε με βούτυρο .
Καλή μας όρεξη !!!!