Λαϊκός Δρόμος και Παιδική Διαδρομή ‘’IASMOS RUN 19 ‘’: Δείτε τους νικητές

829

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στα πλαίσια  της 3ης Γιορτής Τσίπουρου, τον 1ο Λαικό Δρόμο και Παιδική Διαδρομή στην περιοχή του Ιάσμου, σε συνεργασία με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Πολυτσάκη Μιχάλη

Ο αγώνας υποστηρίχτηκε από δρομείς από  Χαλκιδική, Θεσ/νίκη, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα κ. Πολυτσάκης Μιχαήλ.

Μεγάλη η συμβολή των εθελοντών του αγώνα ( φοιτητές του ΣΕΦΑΑ – ΔΠΘ Ειδικότητας Στίβου και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ), οι οποίοι βοήθησαν στην ασφάλεια και στην παροχή υπηρεσιών προς τους δρομείς.

Ο δρόμος περιείχε δύο διαδρομές των 800 μ. για παιδιά 9 – 12 ετών και 8 χλμ. για τους ενήλικες. Οι δρομείς  είχαν την ευκαιρία να τρέξουν μια πανέμορφη ασφάλτινη διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης.

174 δρομείς πήραν θέση στην εκκίνηση των 8 χλμ. και 68 παιδιά στην εκκίνηση των 800 μ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας  και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος απένειμε στην γραμμή τερματισμού τα μετάλλια στους 3 πρώτους άνδρες των 8 χλμ.

Αποτελέσματα 8 χλμ. :

Στην κατηγορία Ανδρών, 1ος  νικητής ο Καλούδης Ιωάννης, 2ος νικητής ο Μουρτζάνος Γεώργιος και 3ος νικητής ο Καλογιαννίδης Θωμάς

Στην κατηγορία Γυναικών , 1η νικήτρια η Γιαλαματζή Ευαγγελία, 2η  η Αρτοπούλου Κατερίνα και 3η η Εμινέ Σαρισού

Οι πρώτοι νικητές ( άνδρας – γυναίκα ) είχαν την τιμή  να παραλάβουν κύπελλο και επίσης  οι έξι πρώτοι/τες ( 3 άνδρες – 3 γυναίκες ) ξεχωριστό μετάλλιο νίκης.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο παλαιότερος δρομέας της Ροδόπης Γαντζίδης Παναγιώτης, δίνοντας το μήνυμα ότι η άθληση είναι ζωή και δεν έχει ηλικία.

Όλοι/ες οι τερματίσαντες  βραβεύθηκαν με μετάλλιο και έδωσαν ραντεβού για το 2ο IASMOS RUN 2020.