Το εργοστάσιο ζάχαρης επισκέφθηκε η Μαρία Γκουγκουσκίδου

901

Το Εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης επισκέφτηκε την Τρίτη η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ κ Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Η κ Γκουγκουσκίδου ενημερώθηκε για τις επερχόμενες εξελίξεις στην ιστορική βιομηχανία από τον εκπρόσωπο της διοίκησης κ Ιωάννη Παπαδόπουλο, τις προϋποθέσεις που τίθενται από τους υποψήφιους επενδυτές για να μείνει ζωντανή η επιχείρηση και ιδιαίτερα το Εργοστάσιο της Ορεστιάδας.

Ο Πρόεδρος του σωματείου Ευάγγελος Μπιμπισίδης και οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που πήρε η κυβέρνηση σχετικά με τις θέσεις εργασίας και πιθανά προβλήματα ερμηνείας των νομοθετικών παρεμβάσεων για το εργασιακό τους μέλλον.

Η υποψήφια δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να αποτραπεί το κλείσιμο του Εργοστασίου. Σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την περιοχή. Το Εργοστάσιο είναι η σημαία του Βορείου Έβρου και οι σημαίες δεν υποστέλλονται. Το Εργοστάσιο παράγει πλούτο, δημιουργεί εισοδήματα για τους τευτλοπαραγωγούς, αυξάνει την απασχόληση. Μα πάνω από όλα κρατά ζωντανή την ελπίδα ότι η ανάκαμψη, και όχι μόνο η οικονομική, έρχεται.

“Ενώνουμε τη φωνή μας μ’ αυτούς που θέλουν ανοιχτό το Εργοστάσιο. Καλούμε σε συστράτευση όλους τους φορείς που ενδιαφέρονται για την επιβίωση του Βορείου Έβρου να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να αποτρέψουμε αρνητικές εξελίξεις. Να μείνει ζωντανή αυτή η εμβληματική μονάδα, η ψυχή της Ορεστιάδας”, τόνισε η κ Γκουγκουσκίδου.