Στείλτε μια Secret Mug με το δικό σας μήνυμα…Το πιο Secret δώρο που θα ενθουσιάσει!

2500

Μπορεί οι γιορτές των Χριστουγέννων να πέρασαν, αλλά η χρονιά που μόλις άρχισε έφερε σε σας το τέλειο δώρο. Εφόσον πλησιάζει και η γιορτή των ερωτευμένων πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι για ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο δώρο. Στην περίπτωση μας είναι και μαγικό, όπως είναι και ο έρωτας!

Γι΄αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς το τέλειο δώρο! Λέγεται Secret Mug και είναι αυτό που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε! Στείλτε λοιπόν το μυστικό σας μήνυμα με μια μαγική κούπα και αφήστε τους αγαπημένους σας πραγματικά άναυδους!

Στείλτε ένα μοναδικό δώρο που μεταφέρει το δικό σας επτασφράγιστο μυστικό. Ένα μυστικό το οποίο κρύβεται σε ξύλινο κουτί σφραγισμένο με μολυβδοσφραγίδα και κερί, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα ανοιχτεί μόνο από τον παραλήπτη στον οποίο απευθύνεται το μήνυμα.
Image
Για να δει ο παραλήπτης το κρυμμένο μήνυμα στην κούπα, θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που υπάρχουν στην κάρτα που βρίσκεται στο κουτί.

                                   

Επιλέξτε το κατάλληλο μήνυμα ανάλογα με την περίσταση (πρόταση γάμου, ανακοίνωση εγκυμοσύνης, ευχές για γενέθλια κλπ.) είτε από αυτά που διατίθενται, είτε κάποιο ιδιαίτερο δικό σας μήνυμα.
Παραγγείλετε τώρα τη secret mug και στείλτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο το πιο… secret μήνυμα!!!
Κάντε κλικ στην εικόνα της teesney και δείτε άπειρες ακόμη προτάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν!!!
The Official Merchandise Store of TEESNEY