Όταν δύο φίλοι δημιουργούν.. το αποτέλεσμα είναι μαγικό και λέγεται Teesney !!!

1754

Το Teesney είναι μια ιδέα που άρχισε να υλοποιείται το 2010 όταν ο Μίλτος Θεοδωρίδης ο οποίος ασχολείται με τα γραφιστικά και την παραγωγή προϊόντων ανακαλύπτει στο Facebook ένα σκίτσο του αγαπημένου του Γιάννη Ζουγανέλη, σχεδιασμένο από τον κομίστα και εικονογράφο Νικόλα Στεφαδούρο. Ο Μίλτος επικοινωνεί άμεσα με τον Νικόλα για να τον πείσει να συμμετέχει στην ομάδα και από τότε είναι αχώριστοι συνεργάτες.

Έτσι το 2011 μέσα από αυτή τη συνεργασία προκύπτει το Teesney.com, το οποίο «βομβαρδίζει» την εγχώρια (και μη) αγορά με σατιρικά σχέδια και σκίτσα για μπλούζες και κάθε λογής προϊόντα.

Τα επόμενα χρόνια το Teesney θα συνεργαστεί με αρκετούς διάσημους Youtuber δημιουργώντας μοναδικές ιδέες για το προφίλ τους αλλά και τα Official προϊόντα τους. Οι συνεργασίες αρχίζουν να αυξάνονται καθώς με τον καιρό αναλαμβάνουν σχεδιασμό για διάσημους καλλιτέχνες και εταιρίες με αποτέλεσμα στη δημιουργική ομάδα σύντομα προστίθεται η Δήμητρα Σαραντιάδου, που αναλαμβάνει το γραφιστικό κομμάτι της ομάδας, καθώς και ο Γιάννης Τούσσας που προσθέτει μια εντυπωσιακή hard core νότα στα σχέδια του Teesney. Στην ομάδα παραγωγής προστίθενται επίσης οι Νικόλας Νικολαΐδης και Αντώνης Θεοδωρίδης για να καλύψουν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της.

Το 2016 με πρωτοβουλία του Teesney, και σε συνεργασία με τους γνωστούς youtubersGRamers, αλλά και τις εκδόσεις Webcomics, δημιουργούν το πολύ πετυχημένο κόμικ «GRamersTheComic», το οποίο σαρώνει σε πωλήσεις και εξαντλείται σε χρόνο ρεκόρ (έχει τυπωθεί και Β’ έκδοση) και βραβεύεται με το «Βραβείο Κοινού» στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς στο Comicdom Con Athens 2017.

Οι συνεργασίες του Teesney με διακεκριμένους καλλιτέχνες είναι ήδη αξιοζήλευτη, αλλά ειδικά φέτος θα συζητηθεί πολύ καθώς μέχρι το τέλος της χρονιάς ολοκληρώνεται από την ομάδα ένα επικό κόμικ με πολύ γνωστούς ήρωες τα ονόματα των οποίων σας τα κρατάμε για έκπληξη. Παράλληλα σύντομα ανακοινώνεται πλατφόρμα εκμάθησης σκίτσου και κόμικ, η λεγόμενη Teesney Academy που έχει σκοπό να μάθει σε όσους γίνεται περισσότερους να σκιτσάρουν και στο μέλλον να μπορέσει να εμπλουτίσει την ομάδα της με τούς καλύτερους.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά σχέδια της Teesney εδώ: