Στην τουριστική προβολή του προχωρά ο Δήμος Σουφλίου

1211

Στην έγκριση της μελέτης της υπηρεσίας «Προβολή- προώθηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων περιοχής του Δήμου Σουφλίου», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ με Φ.Π.Α., προέβη με απόφασή του ο Δήμος Σουφλίου

Με την υπηρεσία-πράξη προβάλλεται η περιοχή του Δήμου Σουφλίου και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που αυτή διαθέτει με συγκροτημένο και ενιαίο τρόπο, μέσω της προετοιμασίας και έκδοσης έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού και με την προώθηση αυτού.

Ειδικότερα, η δράση περιλαμβάνει τα εξής:

– Προετοιμασία και έκδοση έντυπου πολιτιστικού οδηγού περιοχής στην ελληνική γλώσσα.

-Δημιουργία συνοπτικών τουριστικών οδηγών και τουριστικού χάρτη, σε ελληνικά, αγγλικά, τουρκικά και βουλγαρικά, όπου θα περιλαμβάνονται οι τουριστικοί, πολιτιστικοί, οικολογικοί και λοιποί προορισμοί και θεματικά αντικείμενα.

-Έκδοση του έντυπου υλικού σε ψηφιακή μορφή, διαμόρφωση – εισαγωγή του υλικού στο διαδίκτυο.

-Δημιουργία θεματικών φυλλαδίων διαφορετικών ενοτήτων.

– Διοργάνωση διημερίδας με θέμα τον τοπικό πολιτισμό, τη διασύνδεσή του με τον τουρισμό και τις στρατηγικές ανάπτυξής του με τα παραδοτέα αυτού.

-Δημιουργία αφίσας που θα αφορά στην ανωτέρω υπηρεσία.

Το ανωτέρω έργο ανταποκρίνεται στην Πρόσκληση του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Κεντρικού και Νοτίου Έβρου, της ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ «ΕΒΡΟΣ» Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α., που έχει ως κύριο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τοπικού πληθυσμού και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

tornosnews.gr