Ορεστιάδα: Ο Δήμαρχος τα είπε ένα χεράκι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

2272

Με επιστολή του στον κ. Τσαλίδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται με την διακοπή των δρομολογίων του intercity 90-91 λόγω ανασχεδιασμού της λειτουργίας του.

Προτείνει παλιότερη λύση, δηλαδή την εξυπηρέτηση των επιβατών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, αφού η διακοπή των δρομολογίων του intercity θα προκαλέσει προβλήματα που είναι περιττό να αναφέρει, όπως χαρακτηριστικά είπε στην επιστολή του.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Μαυρίδη

Αξιότιμε κύριε Τσαλίδη,

Με μεγάλη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της εταιρίας «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» να προχωρήσει στη διακοπή των δρομολογίων ΙΝΤΕRCITY 90-91, λόγω ανασχεδιασμού της λειτουργίας της. Θεωρώ περιττό να αναλύσω τη σπουδαιότητα ύπαρξης των συγκεκριμένων δρομολογίων για τη μετακίνηση των κατοίκων της ακριτικής μας περιοχής, καθώς όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τη χρησιμότητά τους.

Σας παρακαλούμε να αναθεωρήσετε αυτόν τον σχεδιασμό – για ευνόητους λόγους- διαφορετικά να προβείτε στο σχεδιασμό εξυπηρέτησης των επιβατών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

 

                                                                               Με εκτίμηση,                                                  

                                                                        Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας

                                                                            Μαυρίδης Βασίλειος