Δυνατά μπήκε ο κ. Παναγιώτης Δεληντζόγλου, ο νεοεκλεγής πρόεδρος του οικισμού “Νέων εργατικών κατοικιών Διδυμοτείχου”

3535

Τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 και μετά από εκλογή, ο κ. Παναγιώτης Δεληντζόγλου είναι ο πρόεδρος του οικισμού “Νέων εργατικών κατοικιών Διδυμοτείχου”

Όταν βλέπεις νέους ανθρώπους να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες είναι από μόνο του ένα αισιόδοξο μήνυμα, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με πολλή όρεξη και μεράκι για προσφορά. Θα μας πείτε ότι είναι αυτονόητο, αλλά η ιστορία μας έχει διδάξει αρκετές φορές ότι πολλά σ’ αυτήν τη χώρα ΔΕΝ είναι αυτονόητα.

Στην περίπτωση του κ. Δεληντζόγλου, το αυτονόητο επιβεβαιώνεται. Μπήκε γρήγορα στο πετσί του ρόλου και το κυριότερο, σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνησε δουλεία.

Οι κάτοικοι του οικισμού διαπίστωσαν αμέσως ότι ο νέος πρόεδρος θα συνεχίσει την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται εδώ  και χρόνια.

Στα πρώτα πράγματα που εστίασε ήταν η προετοιμασία για τον επερχόμενο χειμώνα, και προχώρησε αμέσως στον ενδελεχή καθαρισμό των φρεατίων και των λοιπών κοινόχρηστων χώρων, για να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες από δυνατές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις.

Επίσης με τη συνδρομή του Δήμου Διδυμοτείχου και κυρίως της ΔΕΥΑΔ που την ευχαριστεί θερμά ο ίδιος, μαζί με τα παραπάνω, ολοκληρώθηκαν και αρκετές ακόμα εργασίες συντήρησης του οικισμού.

Σημαντικό και εντυπωσιακό είναι ότι οι δύο υποψήφιοι, μετά το πέρας των εκλογών δήλωσαν ότι θα εργαστούν συλλογικά για το καλό του οικισμού. Δεν έμειναν μόνο σ’ αυτό αλλά ευχαρίστησαν κιόλας ο ένας τον άλλο. Να θυμήσουμε ότι η απερχόμενη πρόεδρος είναι η κ. Αναστασία Μπουμπουλούδη. Αν λειτουργούσαμε με αυτή τη νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα, δεν θα είχαμε ανάγκη από κανέναν επίτροπο…… Αυτό είναι σίγουρο.

Θα ευχηθούμε στον κ. Δεληντζόγλου καλή επιτυχία και να πάει τον οικισμό ακόμα ένα βήμα μπροστά.