Ο αγώνας για τη σωτηρία του Διδυμοτείχου περνάει από τα χέρια μας.

1113
Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Ορφέας στο Διδυμότειχο και στην οποία παραβρέθηκαν οι…… συζητήθηκε το μείζον και φλέγον θέμα της αυτονόμησης του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου.

Το inevros ήταν εκει και παρακολούθησε τη συζήτηση καταλήγοντας στα παρακάτω συμπεράσματα. Χωρίς καμμία διάθεση καταστροφολογίας η εκμηδένισης των πάντων καταλήγουμε πως οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου δεν άφησαν στο τραπέζι καμμία λύση που να μας κάνει να αισιοδοξούμε. Υπήρξαν χλιαρές αντιπαραθέσεις μεταξύ τους κάτι που στην ουσία κούρασε και μάλλον εκνεύρισε τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο με αποτέλεσμα αρκετές φορές να ακουστούν φωνές διαμαρτυρίας. Αυτό είναι και το μόνο που εμείς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως θετική εξέλιξη. Οι πολίτες με την παρουσία τους έδειξαν πως είναι ικανοί σε πιο μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις.

Δεν ξέρουμε αν θα φέρουν αποτέλεσμα αλλά η εν μέρη αγανάκτηση θα αναγκάσει το λαό της περιοχής να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ίσως να είναι όχι η μόνη λύση αλλά σίγουρα είναι μία από τις ελάχιστες.

inevros.gr