Προσλήψεις σε δήμους, υπ. Πολιτισμού, ΔΕΗ και EAB

1032

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 130 ατόμων προχωρά η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, προκειμένου να υλοποιήσει τις υφισταμένες συμβάσεις που έχει υπογράψει με τις Ενοπλες Δυνάμεις και τις ξένες εταιρείες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλάνο προσλήψεων για την ΕΑΒ ορίζει πως κάθε χρόνο (ξεκινώντας από φέτος), και για μία τριετία, θα προκηρύσσονται περί τις 300 θέσεις αμιγώς τεχνικού προσωπικού, που να έχει εξειδίκευση στην αεροναυπηγική και στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, στη μοναδική βαριά βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα.

Προσλήψεις σε υπ. Πολιτισμού, ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

Θέσεις για εργάτες, καθαριστές, ηλεκτρολόγους, βρεφοκόμους, μάγειρες, κοινωνικούς λειτουργούς, οδηγούς και χειριστές μηχανημάτων ανοίγουν αυτή την περίοδο σε 25 δήμους και νομικά πρόσωπα όλης της χώρας.

Ο αριθμός των θέσεων θα φτάνει τις 124. Πρόκειται για εποχικό προσωπικό που σε ό,τι αφορά στους δήμους η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 27 του μήνα.

Παράλληλα θα γίνουν προσλήψεις 100 ατόμων από το υπουργείο Πολιτισμού τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα 80 προσλήψεις θα γίνουν σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και υπουργείο Πολιτισμού, με την προθεσμία να λήγει στις 20 Οκτωβρίου και για τις 53 θέσεις υπαλλήλων γραφείου ΔΕ στη διεύθυνση πωλήσεων της ΔΕΗ.

Δείτε περισσότερες προσλήψεις ΕΔΩ 

 

www.aftodioikisi.gr