Αλεξανδρούπολη: Υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη ο Γιάννης Ναϊτίδης

1115
Πρόσκληση, πρόκληση και ευθύνη!
Αποτελεί τιμή, η πρόταση να συμπορευτείς με έναν άνθρωπο στον οποίο πραγματικά πιστεύεις και μοιράζεσαι τις ίδιες αρχές και αξίες, με αυτόν που θεωρείς πως αποτελεί την ελπίδα για τον Δήμος Αλεξανδρούπολης σήμερα.
Δε μου πήρε ούτε λεπτό για να το αποφασίσω… απλά σκέφτηκα ..
Το σπίτι και την οικογένειά μου.
Το Δήμο μου και την Αλεξανδρούπολη που λατρεύω.
Την Αυτοδιοίκηση που υπηρετώ από το 2014….
Ένα Δήμο που αλλάζει, που μεγαλώνει σε ανάγκες, που πρέπει να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
θεωρώ λοιπόν υποχρέωση μου να συμμετέχω, προσφέροντας την εμπειρία, το πάθος και την ενέργειά μου. Να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ. Μαζί με μία ομάδα ανθρώπων που απέδειξε πως θέλει, ξέρει και μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει ήδη ξεκινήσει να μεταμορφώνεται, να μεγαλώνει, να ομορφαίνει, να εκσυγχρονίζεται, να #νοικοκυρεύεται. Να είναι σύγχρονος, ασφαλής μα πάνω άπ’ όλα, ανθρώπινος, προσφέροντας ευκαιρίες και μια καλύτερη καθημερινότητα σε όλους.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για την εμπιστοσύνη και την καθημερινή μας συνεργασία, δημότες αλλά και εργαζόμενοι στο Δήμο.
Η Αλεξανδρούπολη με Δήμαρχο τον Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης είναι αυτό που θέλεις, που θέλω, που θέλουμε και μας αξίζει.
Για εμάς και τα παιδιά μας.
Καλή μας δύναμη λοιπόν και καλή μας επιτυχία !!!