Το 1ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου προκρίθηκε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής STEM 2024

1424

Συμμετοχή της ομάδας Ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου στην Εκπαιδευτική Δράση: “1821 Μικρή Επανάσταση στην Εκπαίδευση: Αναδεικνύουμε τις ψηφιακές δεξιότητες των Ελλήνων του Αύριο”.

To Σάββατο 9/3/2024, πραγματοποιήθηκε ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το STEM EDUCATION Ξάνθης στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΕΠΑΛ της πόλης. Το σχολείο του Διδυμοτείχου εκπροσωπήθηκε επάξια από την ομάδα ρομποτικής του, Did_Inclus, πετυχαίνοντας την πρόκρισή της στον τελικό Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2024 στην Αθήνα.

 

Η ομάδα με ανακοίνωσή της αναφέρει:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 1ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου για την ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετέχουμε σε αυτό το διαγωνισμό και να μάθουμε τόσα πολλά πράγματα.
Ένα μεγάλο ευχαριστούμε στην υπεύθυνη καθηγήτριά μας Κυριακή Κατσαρού για την υπομονή, τις συμβουλές και τις οδηγίες που μας προσέφερε καθώς και το χρόνο που διέθεσε ώστε να φτάσουμε σε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.
Ευχαριστούμε το διευθυντή μας, κ. Στέφανο Ζουπίδη, για την ηθική και οικονομική στήριξη σε αυτή την μεγάλη μας προσπάθεια.
Να ευχαριστήσουμε την υποδιευθύντριά μας, κα Ευαγγελία Τριανταφύλλου, για την οργάνωση, τη βοήθεια και τη στήριξη που μας προσέφερε απλόχερα, τον κ. Σπύρο Σκιαθίτη, την κα Θεοπούλα Λαμπρακάκη και την κα Γεωργία Μπεξούδη για τις συμβουλές και τις διευκρινήσεις τους, όπως επίσης και την κα Χρυσάνθη την καθαρίστρια του σχολείου μας για τη βοήθεια καθώς κάθε φορά κάναμε στην αίθουσα μεγάλο χαμό.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς μας που μας επέτρεψαν να πάρουμε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό και ανέλαβαν να μας μεταφέρουν στην Ξάνθη.
Τέλος ευχαριστούμε όσους συνέλαβαν με οποιοδήποτε τρόπο για να βγάλουμε εις πέρας όλο αυτό το έργο
.

Η Ομάδα μας : Did_Inclus

Μαθητές: Διονύσιος Κουρέας (Β’ τάξη)
Μαρίνα Μπακιρτζή (Γ’ τάξη)
Κωνσταντίνος Τερζούδης (Γ’ τάξη)
Χρήστος Τζέλας (Γ’ τάξη)
Αθανασία Τραμπίδη (Γ’ τάξη)
Φώτιος Τσιγγίδης (Γ’ τάξη)

Προπονήτρια: Κυριακή Κατσαρού

Εις μνήμην του αξιαγάπητου υποδιευθυντή μας Σταύρο Σκερλετίδη που χάσαμε πρόσφατα….