Σουφλί: Η τέχνη ενώνει και αγκαλιάζει τους ανθρώπους

958

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η φωτοβολτα στο Σουφλί Έβρου με τη συμμετοχή μιας υπέροχα δημιουργικής παρέας!

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας στη βόλτα και που δώσατε με τον τρόπο σας τη δική σας αποτύπωση του Σουφλίου. Το υλικό που έβγαλαν οι φωτογράφοι θα συγκεντρωθεί κ θα σας παρουσιαστεί σύντομα ώστε να θαυμάσετε κι εσείς τον τόπο μας μέσα από τα μάτια των φωτογράφων.

Ενεργές ομάδες του φωτογραφικού ομίλου Καβάλας, Κέντρο δημιουργικής φωτογραφίας Αλεξανδρούπολης, νεοσύστατη ομάδα φωτογραφίας στην Ορεστιάδα, οι φίλοι φωτογραφίας του Σουφλίου κ πολλοί άλλοι εραστές του είδους δώσανε το παρόν σε αυτή την υπέροχη βόλτα!

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρεβρέθηκαν στην χθεσινή βραδιά! Ευχαριστούμε πολύ τους φωτογράφους @nikos_zoakis @SotiTyrologou @iliaskoumoulidis για την παρουσία τους αλλά κ όσους έλειπαν από την ομάδα @the_provinces @mouzakiti_eleni @theodosisgiannakidis @kyriakos.michailidis μα ήταν σα να ήταν εκεί! Παρατηρούμε μια δυναμική γύρω από τη φωτογραφία στην περιοχή με φωτογράφους που παρεβρέθηκαν από Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη κ Καβάλα! Δημιουργούμε δεσμούς και γονιμοποιούμε το έδαφος ώστε νέες επαφές κ δράσεις να πραγματοποιηθούν! Η τέχνη ενώνει κ αγκαλιάζει τους ανθρώπους. Σας ευχαριστούμε!
Η έκθεση “Επαρχίες στο Βορρά” λειτουργεί Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο κ Κυριακή 11-3 κ κατόπιν ραντεβού. Διάρκεια μέχρι 19 Νοεμβρίου 2023.

Σας ευχαριστούμε!!

Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου “Τα Γνάφαλα”