Γ. Τσολακίδης: «Ο όμιλος League Cup «Ν. Σαμαράς» στην Ορεστιάδα είναι μόνο η αρχή»!

943
Γ. Τσολακίδης: «Ο όμιλος League Cup «Ν. Σαμαράς» στην Ορεστιάδα είναι μόνο η αρχή»!
Η ιστορική διοργάνωση του προκριματικού ομίλου League Cup Νίκος Σαμαράς, που ολοκληρώνεται σήμερα στην Ορεστιάδα, είναι μόνο η αρχή σύμφωνα με όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Volleyleague και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πανταζίδη ο πρόεδρος του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας, Γιώργος Τσολακίδης στο περιθώριο των αγώνων.
«Είχαμε καιρό να αναλάβουμε μία σημαντική διοργάνωση στην πόλη μας. Μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, καθώς όπως ξέρετε ο κόσμος της Ορεστιάδας λατρεύει το βόλεϊ. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο γήπεδο που έχει πάρει το όνομα του «Νίκου Σαμαρά» στον οποίον είναι και αφιερωμένος αυτός ο θεσμός» τόνισε ο κ. Τσολακίδης για την μεγαλύτερη διοργάνωση που ανέλαβε στην ιστορία του συλλόγου και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον: «Αυτή η διοργάνωση είναι μια αρχή! Ευελπιστούμε και θα διεκδικήσουμε να πάρουμε κι άλλες διοργανώσεις και εκτιμώ πως θα τα καταφέρουμε».
Στη συνέχεια ο κ. Τσολακίδης μίλησε για το φετινό στόχο της ομάδας του, πέρα από τη διοργάνωση του League Cup «Ν. Σαμαράς», το οποίο αποτελεί ένα καλό τεστ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Ο Άθλος φέτος ευελπιστεί να κάνει κάποιες νίκες ώστε να ξεκινήσει θετικά και να ανέβει στη βαθμολογία, ψηλότερα από πέρυσι, ώστε να μην δυσκολευτεί στη συνέχεια. Είναι καλό που στη διοργάνωση του League Cup “Ν. Σαμαράς» συμμετέχει και η Καλαμάτα ’80, αντίπαλος μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και είναι ένα καλό τεστ για τον προπονητή και τους αθλητές μας».
Αναφερόμενος στον κόσμο, που την περσινή σεζόν αναδείχθηκε «πρωταθλητής» της κερκίδας ο πρόεδρος τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την πορεία του Άθλου, καθώς ο κόσμος εδώ και γνωρίζει καλά και αγαπάει το άθλημα του βόλεϊ.
Τέλος ο πρόεδρος του Άθλου, έδωσε τα εύσημα στον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, για τις εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιούνται στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς»: «Είναι ένα σημαντικό έργο που θα ολοκληρωθεί σε λίγο διάστημα και για αυτό οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη, που αν και απερχόμενη, μπόρεσε να αναβαθμίσει αυτό το υπερσύγχρονο γήπεδο. Είναι ένα πολύ μεγάλο έργο και θα βοηθήσει και την ομάδα, αλλά και τον φίλαθλο που έρχεται να παρακολουθήσει αγώνες».