«Ορεστιάδα Νέα Ξανά»: 195 Υποψήφιοι – Στηρίζουν το όραμα και συμμετέχουν στην παράταξή μας

1661

Με μεγάλη επιτυχία, ο συνδυασμός μας «Ορεστιάδα Νέα Ξανά» ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάθεσης των ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Νιώθω μεγάλη συγκίνηση, υπερηφάνεια και χαρά, καθώς καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πρόσωπα όλων των ηλικιών, όλων των επαγγελμάτων, πρόσωπα με αρχές και διάθεση προσφοράς.

Η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη, όταν σκέφτομαι ότι πολλοί από τους ανθρώπους μας συμμετέχουν για πρώτη φορά στη διαδικασία των εκλογών. Θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους 195 υποψηφίους, που στηρίζουν το όραμά μας και συμμετέχουν στην παράταξή μας.

Άνθρωποι με τις δικές τους ξεχωριστές διαδρομές ενώνουν δυνάμεις για να αλλάξουμε την πορεία του Δήμου μας, να επαναφέρουμε την ελπίδα και να εργαστούμε σκληρά για να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον.

Σε μια περίοδο που ο Έβρος πλήττεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τα διαχρονικά προβλήματα της ακριτικής μας περιοχής βγαίνουν εκκωφαντικά στην επιφάνεια, είναι χρέος μας να πορευτούμε ενωμένοι, με ειλικρίνεια, σχέδιο και διεκδικητικότητα.

Και δεσμευόμαστε για αυτό.

Ζητάμε τη στήριξή σας για να ανατρέψουμε τη στασιμότητα των τελευταίων χρόνων, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας και να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Μαζί, μπορούμε να φέρουμε νέες ιδέες και αξίες και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο καινοτόμο και ελκυστικό.

Αλλάζουμε. Ενώνουμε. Δημιουργούμε.

Για ένα Δήμο, μια Ορεστιάδα Νέα Ξανά._

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας

Διαμαντής Παπαδόπουλος