Ε. Ορφανού: Η κοινωνική ευαισθησία προς ευπαθείς ομάδες, πρέπει να φαίνεται καθημερινά

869
Ανακοίνωση
Ο Σύλλογος μας, οφείλει να ξεκαθαρίσει την θέση του, ως προς της Δημοτικές εκλογές. Όπως ανακαλύψατε, από το ΔΣ του Συλλόγου, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι σε διαφορετικές παρατάξεις. Ως Πρόεδρος, οφείλω να εξασφαλίσω να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Το τι κάνει το κάθε Μέλος του ΔΣ σε προσωπικό επίπεδο, δεν μας αφορά, εφόσον εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του Συλλόγου. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Σπάνιων Παθήσεων Ν. Έβρου «Μαζί για Ζωή» συνεργάζεται και θα συνεργάζεται και στο μέλλον με την κάθε Δημοτική Αρχή.
Από εκεί και πέρα, θα ήταν ιδιαιτερη χαρά μας, εαν βλέπαμε όλους του υποψήφιους να έδειχναν την κοινωνική τους ευαισθησία έμπρακτα κατά όλη την διάρκεια τις τετραετίας και έχω μονο προεκλογικά. Η κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν να εκμεταλλευτή το όνομα του συλλόγου μας. Αυτό να γίνει ξεκάθαρο.
Επειδή όμως, θελουμε να είμαστε δίκαιοι, θα σας ενημερώσουμε για την στήριξη που έχουμε λάβει μέχρι τώρα.
Η μέχρι τώρα στηρίξει που έχουμε λάβει ως Σύλλογος τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι 300 ευρώ σε μπλουζάκια από την Δημοτική Αρχή και στήριξη του Δημάρχου σε προσωπικό επίπεδο κατά διαστήματα, όπως και την έμπρακτη στήριξη του Ιατρου Σακη Παπανδρέου σε προσωπικό, κοινωνικό και ιατρικό επίπεδο.
Αυτα τα λίγα για μα μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Η κοινωνική ευαισθησία προς ευπαθείς ομάδες, πρέπει να φαίνεται καθημερινά. Δεν ειναι αντικείμενο προς διαπραγμάτευση.
Σας ενημερώνω λοιπόν, ότι ο Σύλλογος ειναι και θα ειναι υπεράνω κομμάτων και χρωμάτων συνεργαζόμενος με όλους.
Ε. Ορφανού
Η Πρόεδρος