Έρχεται νέο “ξήλωμα”;; Φόρα παρτίδα από το ΥΠΕΘΑ απόρρητοι χάρτες από την 873 Αποθήκη Καυσίμων στη Θεσσαλονίκη να τους χαζεύει ο Χαρδαλιάς!!

1433

Μπορούν κάθε μέρα και χειρότερα…

Μετά την ανατίναξη της αποθήκης πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο εν καιρώ ειρήνης, για την οποία δεν υπήρξε ούτε μία παραίτηση, η κυβέρνηση το πάει ένα βήμα… παραπέρα με την ανικανότητα και την αδιαφορία της, διακινδυνεύοντας την ασφάλεια της χώρας, για την οποία υποτίθεται ότι κομπάζει!

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σημερινή επίσκεψη – η οποία πραγματοποιήθηκε με εντολή του υπουργού Νίκου Δένδια- του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά, σε στρατιωτικούς χώρους σε Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη, με σκοπό την επιθεώρηση των μέτρων πυρασφάλειας.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται φόρα παρτίδα αναλυτικός χάρτης με την αποθήκη καυσίμων 873 στη Θεσσαλονίκη, τον οποίο παρατηρεί ο ίδιος ο υφυπουργός!!!

Η φωτογραφία αναφέρει:

ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Δεν είναι μόνο που η μία γκάφα, διαδέχεται την άλλη και η κυβέρνηση φαίνεται όχι μόνο να βρίσκεται υπό διάλυση από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας της διακυβέρνησης, με τους υπουργούς κουρασμένους και απόντες, αλλά θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας, καθώς τα στοιχεία αυτά γίνονται βορά στα… «αρπακτικά» της απέναντι πλευράς του Αιγαίου και μία υποτιθέμενη διαπραγμάτευση σε εξέλιξη.

Αναρωτιέται κανείς αν θα υπάρξει κάποια παραίτηση γι’ αυτή την εικόνα ή αν θα περάσει και αυτή «στα ψιλά», όπως με τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο, που όλοι απολαμβάνουν της στήριξης της κυβέρνησης…

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς επέστρεψε από τα στρατόπεδα και βρέθηκε κατευθείαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο για την Περιφέρεια Αττικής. Όπως όλα δείχνουν και ενώ οι προγραμματισμένες αυριανές επισκέψεις του Νίκου Χαρδαλιά σε στρατόπεδα, αναβάλλονται, ενδεχομένως να είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.