Στις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ελλάδος και φέτος η Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης

733

Κέρδισε πέντε βραβεία στο “Greek Exports Forum” | Το ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΟΥΖΟ 7 στην κορυφή των εξαγώγιμων προϊόντων της χώρας με Γεωγραφική Ένδειξη.

Για 12η συνεχή χρονιά η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝ.Δ.Υ.Ο.Ε.Υ.) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία, με την ethosEVENTS, με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, και με το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό “ΧΡΗΜΑ” διοργάνωσαν το συνέδριο-θεσμό για τον εξαγωγικό τομέα, το “Greek Exports Forum”, το οποίο και φέτος πραγματοποιήθηκε μαζί με τα “Greek Exports Awards”.

Η τελετή απονομής των “Greek Exports Awards 2024” πραγματοποιήθηκε στο “Divani Apollon Palace & Thalasso”, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, σε μία ακόμη δύσκολη χρονιά, που χαρακτηρίστηκε από τις συνέπειες των γεωπολιτικών συγκρούσεων και των υψηλών κοστολογίων.

Η Ποτοποιία–Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διαδικασία αξιολόγησης που αναδεικνύει τις κορυφαίες δράσεις στον τομέα των εξαγωγών και τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα στις αντίστοιχες κατηγορίες των “Greek Exports Awards”.

Η αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής και η ψηφοφορία του κοινού κατέταξαν την Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης για δεύτερη χρονιά μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας, απονέμοντάς της συνολικά πέντε βραβεία, με σημαντικότερη διάκριση το Αργυρό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία SPECIAL EXPORTS AWARDS–Τοp Export Company, τα οποία παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Φωκίων Μπακιρτζής.

Η Ποτοποιία–Οινοποιία Θράκης έφερε στην ακριτική Κομοτηνή τα επιχειρηματικά βραβεία:

  • Αργυρό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία SPECIAL EXPORTS AWARDS – Τοp Export Company

“Το Αργυρό Βραβείο σε αυτή τη κατηγορία κατατάσσει την Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας όλων των κλάδων, επιτυχία που οφείλουμε να μοιραστούμε με τους ογδοντα μόνιμους συνεργάτες μας που καθημερινά καταβάλλουν τα μέγιστα με μεράκι και αγάπη ώστε να είμαστε μεταξύ των best of the best”, δηλώνει ο κ. Μπακορτζής και προσθέτει: Ειδικότερα οφείλουμε ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας στο άρτια καταρτισμένο τμήμα εξαγωγών της εταιρείας που με απόλυτο επαγγελματισμό όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό διεθνές πελατολόγιο δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους διεθνής συνεργάτες μας, αλλά και εργάζεται καθημερινά ώστε να αναπτυσσόμαστε σε ολοένα και νέες αγορές”.

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία  Top Manufacturing Export Company

“Η κατάκτηση της κορυφής μεταξύ των Μεταποιητικών Εξαγωγικών Επιχειρήσεων της χώρας έρχεται μέσα από μακρόχρονη προσπάθεια, με συνέχεια, συνέπεια, ήθος και βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα επίπεδα. Οι αρχές και οι αξίες μας εφαρμόζονται με ευλάβεια σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την προσεκτική επιλογή των προμηθευτών μας μέχρι και την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή. Με σεβασμό στην ιστορία μας, δημιουργούμε προοπτική για το μέλλον”, τονίζει ο κ. Μπακιρτζής.

  • Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Top Export Company in Sustainability

Ο κ. Μπακιρτζής κάνει λόγο για ένα “βραβείο που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς επιβραβεύει τις Δραστηριότητες που αποσκοπούν στην Προστασία του περιβάλλοντος, στην Κοινωνική ένταξη, στην Οικονομική ανάπτυξη, στη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων και στους μηχανισμούς διαχείρισης και παρακολούθησης κινδύνων.

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Top Export Product | Κορυφαίο προϊοντικό βραβείο της κατηγορίας TOP EΧPORT BRANDS

Βραβείο που τοποθετεί το ΟΥΖΟ 7 στην κορυφή των εξαγώγιμων προϊόντων της χώρας και έρχεται να επιβραβεύσει και την προσπάθεια των τμήματος Παραγωγής και Ανάπτυξης Προϊόντων που καταβάλλουν πάντοτε τα μέγιστα διασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας.

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Top Protected Designation of Origin Product | Επίσης Κορυφαίο προϊοντικό βραβείο της κατηγορίας TOP EΧPORT BRANDS

Διάκριση που αναδεικνύει το ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΟΥΖΟ 7 ως κορυφαίο εξαγώγιμο προϊόν με Γεωγραφική Ένδειξη.

Καταληκτικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Φωκίων Μπακιρτζής, σημειώνει: «Τα βραβεία που μας απονεμήθηκαν στην 12η διοργάνωση Greek Exports Awards 2024, πέραν του ότι μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους, αφού έρχονται να επισφραγίσουν την δουλειά που κάνουμε με αφοσίωση και αγάπη στα 47 χρόνια της λειτουργίας μας, μεταφράζονται για όλους εμάς στην οικογένεια της Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης και ως δέσμευση για περεταίρω εξέλιξη, διαρκή βελτίωση, ανάπτυξη αλλά και εκπλήρωση των προσδοκιών των καταναλωτών μας. Ταυτόχρονα αποδεικνύουν περίτρανα ότι ακόμη και στην ακριτική Κομοτηνή, την πρωτεύουσα της Θράκης μας, μπορεί μια επιχείρηση εφαρμόζοντας βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές, λειτουργώντας με ήθος και συνέπεια να φτάσει να φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας. Σημαντική συμμετοχή στην επιτυχή πορεία μας έχει το καταναλωτικό κοινό σε όλες τις χώρες του κόσμου, στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως στην Πόλη μας, που με την επιλογή των προϊόντων μας στηρίζει τις προσπάθειες μας και του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».