”Επί το Έργον” : Το όνομα, το λογότυπο και το κεντρικό σύνθημα

1204
Το όνομα, το λογότυπο και το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού που θα διεκδικήσει τα ηνία του Δήμου Διδυμοτείχου, παρουσίασε στην προσωπική του σελίδα στο fb ο επικεφαλής της ενωτικής παράταξης ”Επί το Έργον” Χρήστος Τοκαμάνης.

“Επί το Έργον”, Εμπιστοσύνη-Ενότητα-Δημιουργία.

Ενωτική Παράταξη Δήμου Διδυμοτείχου …γιατί εμάς μας νοιάζει!

«Κοινό δελτίο τύπου για τη συνένωση Δημοτικών παρατάξεων στο Δήμο Διδυμοτείχου»
Εμπιστοσύνη – Ενότητα – Δημιουργία
Γιατί ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, πρωταρχικός στόχος στην ενασχόλησή μας με τα κοινά είναι το καλό του τόπου μας. Αφουγκραζόμενοι τις επιταγές της κοινωνίας, όπου είναι έκδηλη η ανάγκη διεύρυνσης των δυνάμεων για την επίτευξη των στόχων μας, που τελικά είναι κοινοί. Κάναμε ένα βήμα, πολύ μεγάλο, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Κατόπιν τούτου, οι δημοτικές παρατάξεις:
• «Δύναμη Δημιουργίας», με επικεφαλής τον Χρήστο Τοκαμάνη
• «Βήμα Εμπιστοσύνης», με επικεφαλής την Βάγια Καραφεϊζη
• «Όλοι Μαζί για το Διδυμότειχο», με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Δημητρίου
Αφού ολοκληρώσαμε ένα δημιουργικό κύκλο επαφών, αποφασίσαμε τα ακόλουθα:
1. Τη συνένωση των παρατάξεων σε μια, η οποία θα διεκδικήσει τη Δημαρχεία του Δήμου Διδυμοτείχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023. Η νέα παράταξη «Επί το έργον», συνθέτοντας την εμπειρία, τις νέες ιδέες και το κοινό πάθος για την πρόοδο του Δήμου μας, στοχεύει στην αναστροφή της καθοδικής πορείας των τελευταίων ετών.
Επικεφαλής της παράταξης ορίζεται ο Χρήστος Τοκαμάνης.
2. Την δημιουργία ενιαίου προγράμματος, που θα περιλαμβάνει όλες τις κοινές μας ιδέες για αξιοκρατική και χρηστή διοίκηση του Δήμου Διδυμοτείχου, με στόχο την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και την αντιστροφή της ερημοποίησης. Μα πάνω απ’ όλα, που θα δείχνει ένα στίγμα ενότητας για τον κοινό στόχο, το καλό του Δήμου Διδυμοτείχου απέναντι στο διχασμό και την πόλωση.
Οι μονόδρομοι, ο αυτονομισμός, η προσωποποίηση των αντιθέσεων, η μετατροπή κάθε διαφωνίας σε δικαστική εκκρεμότητα δεν είναι προοδευτικές τακτικές. Είμαστε δημοκράτες, με ανοιχτές κεραίες με άμεση επικοινωνία με τους πολίτες μας. Ακούσαμε την εντολή τους και την κάνουμε πράξη. Γιατί, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Οι όποιες προσωπικές μας αντιλήψεις, ακόμα και με κάποιες ιδεοπολιτικές διαφορές, συγκλίνουν όταν το σύνθημα γίνεται «Ο Δήμος μας Ψηλά». Το Διδυμότειχο και τα χωριά του εκπέμπουν σήμα κινδύνου. Τα περιθώρια είναι στενά, εξαιτίας της πολιτικής που ασκήθηκε τα τελευταία χρόνια. Οφείλουμε να αποκαταστήσουν την αίγλη και την δυναμική που θα έπρεπε να έχουν.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να το πετύχουμε δείχνοντας ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον νέο διευρυμένο συνδυασμό, για να επιτευχθεί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ η ΑΝΑΠΤΥΞΗ και η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον τόπο μας. Γιατί, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Οι επικεφαλής των παρατάξεων
Χρήστος Τοκαμάνης – Βάγια Καραφείζη – Κωνσταντίνος Δημητρίου
epitoergontokamanis@gmail.com