Τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ

973
Η τελετή ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ. πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2023 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Ορεστιάδας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας, του ΔΠΘ Καθηγητής κ. Γεώργιος Μπρούφας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας, Καθηγητής κ. Σπύρος Γαλατσίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Βασίλειος Δελησταμάτης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλειος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ. Καθηγητής κ. Γεώργιος Τσαντόπουλος.
Το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ., θα ήθελε να ευχαριστήσει την Orestiada Big Band για την ευγενική της προσφορά στην ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων, τις επιχειρήσεις, της κας Φώνης Πεχλιβάνη (Χαγιάτι) και του κ. Χρήστου Θεοδωρίδη (Due Leoni) για την προσφορά του μπουφέ της εκδήλωσης, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο κ. Δημήτριο Βαρσαμακίδη για την παραχώρηση του Υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου και το Δήμο Ορεστιάδας για την κάλυψη των ηχητικών εγκαταστάσεων της εκδήλωσης.
Καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους!