Μόνο ΕΝΑΣ, μας ζήτησε επίσημα συνάντηση για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καρκινοπαθείς συμπολίτες μας

1790
Το ενδιαφέρον του κ Τσολακίδη για τους Καρκινοπαθείς του Βορείου Έβρου
αντικείμενο διαλόγου στο fb
“Παρακολουθώ τώρα και εβδομάδες, όλους τους υποψήφιους όλων των κομμάτων στον Νομό μας. Τρέχουν από χωριό σε χωριό, από εκδήλωση σε εκδήλωση, από καφενείο σε καφενείο για να μαζέψουν ψήφους.
Πόσοι όμως είναι αυτοί, που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τις πραγματικές δυσκολίες των Ασθενών στον Νομό μας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και τους Συλλόγους Ασθενών;
Μόνο ΕΝΑΣ, μας ζήτησε επίσημα συνάντηση για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καρκινοπαθείς συμπολίτες μας στο βόρειο κομμάτι του Νομού μας.
Προσωπική μου άποψη, τουλάχιστον θλιβερό να μην υπάρχει ενδιαφέρον να μάθουν για τους Καρκινοπαθείς συμπολίτες του Νομού μας.
Όλοι αυτοί σε 10 ημέρες θα έρθουν να διεκδικήσουν την ψήφο μας και θα μας μιλάνε για κοινωνικές ευαισθησίες.
Καμπανάκι λοιπόν.”αυτα τονίζει σε ανάρτηση της που έκανε στο fb η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και σπάνιων παθήσεων Βορ.Εβρου κΕυη Ορφανού.
Η αντίδραση ήρθε από έναν ακόλουθο της στο διαδίκτυο προκαλώντας της να αποκαλύψει τον ΕΝΑΝ υποψήφιο που ενδιαφέρθηκε να ακούσει για τα προβλήματα .Αμεση ηταν και η απάντηση της ότι στο προφίλ της εαν ανατρέξει κάνεις θα δει και θα μάθει ποιος είναι ο υποψήφιος… Ανατρέξαμε στις δημοσιεύσεις της και πράγματι είδαμε την σχετική ανάρτηση και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον Έβρο κΒασίλη Τσολακίδη που την επισκεφτηκε προ ημερών δείχνοντας το ενδιαφέρον του για την ζωη αυτων των ανθρώπων και τις δυσκολιες που αντιμετωπίζουν .
Ένας μονο υποψήφιος ο κ Τσολακίδης ο οποίος κατάγεται από το Νεοχωρι Ορεστιάδας ήταν αυτός και η κΟρφανού τον ευχαρίστησε με αυτόν τον τρόπο για το ενδιαφέρον του για τον Σύλλογο αλλά επεσήμανε με την δημοσιευση της ταυτόχρονα και την απουσία ευαισθητοποιησης ενός μέρους της κοινωνίας για αυτούς τους ανθρώπους.
ΠΗΓΗ: ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086514546949