Πάμε παραλία; Αυτοκίνητο έτοιμο για όλα με καλύμματα καθισμάτων, πατάκια και ποτηροθήκες

1168

Ξεκίνησε ο καύσωνας και οι αποδράσεις σε παραλίες και κοντινούς προορισμούς με το αυτοκίνητο είναι must! Πώς όμως μπορείς να προετοιμάσεις κατάλληλα το αυτοκίνητό σου για τις καλοκαιρινές διακοπές, ώστε να μειώσεις τη φθορά του από την άμμο και το αλάτι και φυσικά να έχεις ότι χρειάζεσαι για κάθε μικρό ή μεγάλο ταξίδι;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Gadget 1 θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ανθεκτικά καλύμματα καθισμάτων με αδιάβροχη επίστρωση και μοναδικό στυλ, πατάκια αυτοκινήτων που βγαίνουν και πλένονται εύκολα, ανθεκτικές ποτηροθήκες αυτοκινήτου μονές αλλά και διπλές για τον καφέ και τους χυμούς σας και φυσικά θήκες οργάνωσης για να μην ξεχάσετε τίποτα πίσω όταν φύγετε για διακοπές!

Προστατεύουμε τα καθίσματα

Το αυτοκίνητό μας πάει παραλία. Στις πιο μακρινές, τις πιο απόκρημνες, ή τις πιο trendy και πολυσύχναστες, με άμμο ή βότσαλο, ότι περιβάλλον κι αν προτιμάτε για τις βουτιές σας, το αυτοκίνητό σας θα σας πάει στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα! Τι γίνεται όμως όταν μπαίνουμε βρεγμένοι με μαγιό, άμμους και αλάτια στο αυτοκίνητο; Όλοι γνωρίζουμε -και δυστυχώς έχουμε δει και στην πράξη- ότι το θαλασσινό νερό ξεραίνει και «τρώει» το κάθισμα και η άμμος γεμίζει τον τόπο. Τώρα μπορείτε να το προλάβετε έγκαιρα και να το αυτοκίνητό σας να βγει «αλώβητο» από τις καλοκαιρινές διακοπές, επιλέγοντας καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου από το Gadget 1.

Αδιάβροχα ανθεκτικά και σπορ καλύμματα καθισμάτων με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, που θα κάνουν το όχημά σας να φαίνεται αγωνιστικό και επιπλέον συγκρατούν την υγρασία και δεν την αφήνουν να περάσει στο κάθισμα, ενώ βγαίνουν και πλένονται πολύ εύκολα για να είναι πάντα σαν καινούργια. Ακόμα και ειδικά καλύμματα για κατοικίδια, ώστε να κάνετε απολαυστικό ταξίδι, χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να λερώσουν τα καθίσματα. Όσο για τα πατάκια αυτοκινήτου, η άμμος και το ψιλό βοτσαλάκι δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, αφού μπορείτε να τα αφαιρέσετε και να τα καθαρίσετε πολύ εύκολα ανά πάσα στιγμή.

Πουθενά χωρίς νερό

Με τέτοιο καύσωνα δεν γίνεται να φεύγετε από το σπίτι χωρίς να φροντίσετε να είστε πάντα ενυδατωμένοι. Οι ποτηροθήκες αυτοκινήτου που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Gadget 1 εξασφαλίζουν ότι θα έχετε τον χυμό, το νερό ή τον καφέ σας όπου κι αν πάτε. Ποτηροθήκες αυτοκινήτου, μονές ή διπλές αλλά και με θήκες οργάνωσης για τα γυαλιά ηλίου, το αντηλιακό και ότι άλλο χρειάζεται να έχετε μαζί στις διακοπές σας, όλα θα τα βρείτε με ένα κλικ.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Gadget 1 και βρείτε ότι χρειάζεστε για να περάσετε αξέχαστες διακοπές με το αυτοκίνητό σας!