Υπόθεση στήλη ντους: Πώς να επιλέξετε ντουζιέρες και καμπίνες μπάνιου για ένα λειτουργικό και μοντέρνο σπίτι

1305

Ένα καλό, χαλαρωτικό ντους – είτε ζεστό είτε κρύο – έχει εξαιρετικά οφέλη όχι μόνο για τη σωματική, αλλά και για την ψυχική μας υγεία. Επιπλέον οι ντουζιέρες είναι η εύκολη και γρήγορη λύση για ένα καλό πρωινό ξύπνημα ή μία χαλαρωτική βραδινή ρουτίνα πριν τον ύπνο. Δεν έχει σημασία αν έχετε και μπανιέρα στο σπίτι σας, η στήλη ντους είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονο σπίτι και τα χρηστικά οφέλη μίας ντουζιέρας είναι πραγματικά πολλαπλά.

Αν λοιπόν βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να εξοπλίζετε το καινούργιο σας σπίτι, ή να ανακαινίζετε το ήδη υπάρχον, τότε οι καμπίνες μπάνιου ή ντουζιέρας είναι από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν.

Πώς όμως θα επιλέξετε τις κατάλληλες ντουζιέρες για εσάς; Το ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη υγιεινής TS Deco σας δίνει στη συνέχεια έναν πλήρη οδηγό για να βρείτε την τέλεια στήλη ντους που κάθε μοντέρνο σπίτι πρέπει να έχει στο μπάνιο του.

Το μέγεθος μετράει

Ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε καμπίνες μπάνιου και ντουζιέρας είναι η ίδια η διάταξη του μπάνιου σας και το πού έχει παροχή για ντουζιέρες, καθώς ακόμη και μια μικρή αλλαγή στα υπάρχοντα υδραυλικά σας μπορεί να αποδειχθεί δαπανηρή και χρονοβόρα. Εάν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε στήλη ντους λοιπόν, θα πρέπει να είστε σχολαστικοί με όλες τις μετρήσεις του μπάνιου και των υδραυλικών του, ώστε να επιλέξετε αυτήν που θα χωράει τέλεια εκεί που πρέπει, χωρίς να περιορίζει τα τετραγωνικά.

Χωρίς πίεση

Μεγάλο ρόλο στις ντουζιέρες που θα επιλέξετε παίζει και η πίεση του νερού που έχετε στο σπίτι σας ή επιθυμείτε να έχει η στήλη ντους σας. Ανάλογα τις δυνατότητες που έχουν τα υδραυλικά σας, θα δώσετε μεγάλη προσοχή στην μπαταρία αλλά και στο μέγεθος και σχεδιασμό που θα έχει το τηλέφωνο ντους, προκειμένου να εξυπηρετεί στην εντέλεια τις ανάγκες σας.

Για λόγους αισθητικής

Ένα μεγάλο ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όταν επιλέγετε ντουζιέρες είναι αυτό της αισθητικής. Σκεφτείτε τι είδους εμφάνιση θέλετε να έχει το μπάνιο σας, φουτουριστική, κλασική, ή μοντέρνα και με γνώμονα τα υπόλοιπα είδη υγιεινής και το design του χώρου, οι καμπίνες μπάνιου και η στήλη ντους θα ακολουθήσουν την ίδια αισθητική.

Ευτυχώς για εσάς οι επιλογές στο ηλεκτρονικό κατάστημα TS Deco ίναι αμέτρητες κι έτσι μπορείτε με ένα κλικ να αναζητήσετε μία μεγάλη ποικιλία σε επώνυμες ντουζιέρες και καμπίνες μπάνιου και ντους για να πλαισιώσετε τη στήλη ντους όπως την ονειρεύεστε.