Ανικανότητα, οικονομική ζημία και δυσφήμιση της χώρας μας οι ουρές στα σύνορα

613

Ανικανότητα, οικονομική ζημία και δυσφήμιση της χώρας μας οι ουρές στα σύνορα. // Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης στον Focus FM – HXHTIKO

Ανικανότητα βελτίωσης των συνθηκών στις χερσαίες πύλες της χώρας καταλόγισε στην κυβέρνηση μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος.

«Το έχουμε επισημάνει μήνες νωρίτερα, έχουμε ζητήσει τη στήριξη των υπουργών να λειτουργήσουν τα περάσματα για τη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να αναπληρωθεί κομμάτι του ΑΕΠ που έχει συνλιβεί», ανέφερε.

Η κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα «μεταφράζεται» σε οικονομική ζημία και σε δυσφήμιση της χώρας μας, σύμφωνα με τον ίδιο.

Μίλησε «θετικές ενδείξεις όσον αφορά τη ζήτηση από τα Βαλκάνια» ωστόσο, όπως τόνισε, υπάρχει και φέτος «πολύ σοβαρό πρόβλημα» στα σύνορα με ουρές οχημάτων και πολύωρη ταλαιπωρία των τουριστών.

«Φέτος, δεν δικαιολογείται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανδρίνος προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία και περισσότερο προσωπικό για τους υγειονομικούς ελέγχους.

Ακούστε εδώ:

https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-240621/