Ραντεβού μετά την καραντίνα

1387

Αναμφισβήτητα ένα από τα κυριότερα πράγματα που επηρέασε η καραντίνα εκτός από την ψυχολογία μας, ήταν και οι σχέσεις και το φλερτ. Μερικοί πιστεύουν πως η καραντίνα σκότωσε το φλερτ, εμείς όμως πιστεύουμε πως με αφορμή αυτό, ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι μας λιγάκι πιο δημιουργικοί όσον αφορά στο θέμα αυτό.

Αν αυτό το διάστημα κάνατε chat με κάποιο άτομο που γνωρίσατε σε κάποιο dating app αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε, τώρα που το το lockdown έφτασε πια στο τέλος του και τα ραντεβού είναι και πάλι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν, χρησιμοποιείστε την φαντασία σας και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.

Παρακάτω ακολουθούν τρεις απλές ιδέες για το πρώτο ραντεβού.

 

Πικνίκ στο πάρκο

Ναι, σίγουρα μία έξοδος σε καφετέρια είναι η πιο ασφαλής επιλογή και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Όμως, μια γρήγορη εξόρμηση στην εξοχή είναι μια ωραία και χαλαρωτική ιδέα για να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι. Η ηρεμία της φύσης και τα όμορφα τοπία θα σας ενθουσιάσουν ενώ μπορείτε να συνδυάσετε τις όμορφες αυτές εικόνες με λίγο κρασί, φαγητό και μουσική.

Λούνα Παρκ

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα που μπορεί να οδηγήσει σε μια όμορφη σχέση. Και ναι, η επιλογή του λούνα παρκ για μια πρώτη έξοδο είναι μια από τις καλύτερες ιδέες, ειδικά τώρα που ανοίγει και ο καιρός. Θα σας κάνει να ξανανιώσετε παιδιά, να περάσετε όμορφα και σίγουρα θα αποτελέσει αφορμή για πολλές συζητήσεις. Επιπλέον, τα λούνα παρκ έχουν πολλές δραστηριότητες και έτσι θα είστε βέβαιοι ότι δε θα βαρεθείτε, ακόμη και αν το ραντεβού δεν εξελίσσεται όπως ακριβώς είχατε φανταστεί.

Γίνετε τουρίστες στη δική σας πόλη

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης η αλήθεια είναι πως αυτό που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε είναι μια μέρα περιπέτειας και εξερεύνησης. Έχετε αναρωτηθεί πόσα μέρη και γειτονιές έχουν οι πόλεις μας και δεν τις ξέρουμε ακόμα; Εάν λοιπόν μπήκατε σε ένα dating app  και νιώσατε χημεία με κάποιον που μένει κοντά σας ήρθε η ώρα να γίνετε για μία μέρα τουρίστες στην πόλη σας. Επιλέξτε φυσικά μέρη ιδανικά για περπάτημα! Ό,τι πρέπει για μοναδικά καλοκαιρινά ραντεβού!