Οι Young Liberals έρχονται στον Έβρο

1941

Το σταδιακό άνοιγμα της χώρας μετά το lockdown θα βρει τους Ελεύθερους Νέους “on the road”, σε μια φιλελεύθερη περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα, που διοργανώνουν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν από τις 24 έως τις 30 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις με τοπικούς φορείς (δήμος, επιχειρήσεις, ΜΚΟ) και το απόγευμα θα διοργανώνουμε μια ανοικτή συζήτηση (σε πλατείες) για θέματα της επικαιρότητας. Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες που βγαίνουν για έναν περίπατο και περνούν από το σημείο.

Η αποστολή μας θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 27 του μηνός, όπου θα συζητήσουμε το ιδιαίτερο θέμα «Προσβασιμότητα και ισότητα για τα ΑμΕΑ» με τον παραολυμπιονίκη κολύμβησης Δημήτρη Καρυπίδη και την αθλήτρια Γεωργία Καλτσή στο Καφέ Κάφκα. Την επόμενη μέρα 28 Μαΐου θα μεταβούμε στο πάντα φιλόξενο Διδυμότειχο με πολλές συναντήσεις με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις και με την απογευματινή εκδήλωση με θέμα «Η νέα γενιά και το ελληνικό επιχειρείν».

Σκοπός μας είναι να ακούσουμε τις απόψεις της νέας γενιάς και των τοπικών κοινωνιών και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί για να ανταλλάξουμε απόψεις, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλει η κατάσταση.

 

 

Στις 28 Μαΐου η αποστολή θα μεταβεί στο πάντα φιλόξενο Διδυμότειχο με πολλές συναντήσεις με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις και με την απογευματινή εκδήλωση με θέμα «Η νέα γενιά και το ελληνικό επιχειρείν». Ομιλητές της συζήτησης θα είναι ο Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, ο Βασίλης Τουτουντζής, ο Σπύρος Διαγκάκης και η Αργυρώ Παπαδουλάκη, ενώ τον συντονισμό θα κάνει η Βάγια Ζυγογιάννη.

Σκοπός μας είναι να ακούσουμε τις απόψεις της νέας γενιάς και των τοπικών κοινωνιών και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις μας στις 19.00 το απόγευμα, για να ανταλλάξουμε απόψεις, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλει η κατάσταση.