Ο Dj Angelo Ziatakis μιλάει αποκλειστικά στο inevros.gr και το Σπύρο Διαγκάκη

4920
  1. Πως προέκυψε η ενασχόλησή σου ως Dj, και από πότε άρχισες να ασχολείσαι με την μουσική;

Από τότε που με θυμάμαι φορούσα ένα ζευγάρι ακουστικά και άκουγα μουσική όλη την ημέρα. Τα Walkman με τις κασέτες και αργότερα τα cd player ήταν πράγματα που δεν πήγαινα πουθενά χωρίς αυτά. Πριν λίγο καιρό μάλιστα,βρήκα μια κασέτα που είχα γράψει, ηχογραφούσα ένα τραγούδι από το ραδιόφωνο και κάπου στην μέση του τραγουδιού σταματούσα την ηχογράφηση και την συνέχιζα με κάποιο άλλο τραγούδι που έβρισκα αργότερα. Ουσιαστικά ήταν το πρώτο μου mix, ήμουν 8-9 χρονών τότε.

2)Παρά το νεαρό της ηλικίας σου, είσαι 16 ολόκληρα χρόνια στον χώρο του DJ, πιστεύεις ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που διασκεδάζει ο κόσμος ; Kαι αν ναι, που θεωρείς ότι οφείλεται αυτή η αλλαγή;

Αναμφίβολα οι ρυθμοί της μουσικής και των τραγουδιών αλλάζουν σχεδόν χρόνο με τον χρόνο  και εκεί είναι το στοίχημα μου ως DJ, δηλαδή να συμβαδίζω με αυτές τις αλλαγές. Η αλήθεια είναι ότι πλέον ο κόσμος στις μέρες μας διασκεδάζει περισσότερο με στίχους τραγουδιών που μιλάνε για βία και ναρκωτικά κάτι το οποίο με στεναχωρεί μέσα μου διότι έχει χαθεί κατά μία έννοια ο ‘’ρομαντισμός ‘ που έκρυβαν τα παλαιότερα τραγούδια . Αυτό πιστεύω οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν αλλάξει τα πρότυπα, ο τρόπος σκέψης αλλά και το lifestyle ειδικά των νέων .

3)Έχω ακούσει ότι υπάρχουν δύο ειδών dj , ο ένας παίζει αυτά που αρέσουν στον ίδιο και ο δεύτερος παίζει αυτά που αρέσει στον κόσμο, εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις και γιατί ;

Εφόσον  ο εκάστοτε DJ αποφασίζει να ασχοληθεί με την mainstream μουσική  , σίγουρα παίζει τραγούδια που δεν tου αρέσουν προσωπικά , οπότε  θεωρητικά όλοι ανήκουμε στην δεύτερη κατηγορία . Τώρα για να μιλήσω για μένα, προφανώς και παίζω κομμάτια που αρέσουν σε εμένα και είναι κομμένα και ραμμένα στο δικό  μου στυλ αλλά παρ΄όλα αυτά προσπαθώ να ελίσσομαι με τις μουσικές μου επιλογές ούτος ώστε να καλύπτω και να ικανοποιώ τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο δύσκολου πελάτη που έχει έρθει για να με ακούσει.

4)Το γεγονός ότι έχεις καταφέρει , εδώ στο Διδυμότειχο, να δημιουργήσεις ένα όνομα-συνώνυμο της νυχτερινής διασκέδασης πώς σου ακούγεται;

Αρχικά με τιμά πολύ αυτός ο τίτλος διότι ότι έχω καταφέρει ως DJ , το έχω καταφέρει με πολύ προσπάθεια και μελέτη. Πραγματικά ο κόσμος της πόλης με στηρίζει αρκετά και έχει αγκαλιάσει την μουσική μου για αυτό και εγώ προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όταν είμαι μπροστά από την κονσόλα και το laptop μου. Τον ευχαριστώ θερμά. Ελπίζω να καταφέρουμε άμεσα να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς διότι ετοιμάζω πολλές εκπλήξεις και project που πιστεύω ότι θα αρέσουν στον κόσμο.

5) Η δουλειά που σε έχει κάνει γνωστό σε όλο τον νομό είναι το’’ ΧΡΥΣΟ ΠΑΚΕΤΟ’’ πες μας λίγα λόγια για αυτό και ποιοι είναι οι λόγοι που το λάτρεψε το κοινό και με ποιες επιχειρήσεις έχεις συνεργαστεί.

Το ΄ΧΡΥΣΟ ΠΑΚΕΤΟ’’ ξεκίνησε στα τέλη του 2016 με ένα προσωπικό φίλο, τον Πασχάλη Περιστεράκη που στόχος μας τότε ήταν να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που υπήρχαν,  δηλαδή να θυμίσουμε στον κόσμο τις παλιές καλές εποχές , να παίξουμε τραγούδια με τα οποία μεγαλώσαμε εμείς οι ίδιοι και πολύ πιθανόν να μας σημάδεψαν σε προσωπικές στιγμές . Επίσης το project αυτό λειτούργησε σαν μηχανή του χρόνου όπου ο κάθε πελάτης ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και του έρχονται μνήμες  από τραγούδια που πολύ λίγο πολύ όλοι αγαπήσαμε . Αυτό το project ‘περπάτησε’’ σε όλο τον νομό του Έβρου και ο κόσμος το αγάπησε με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τέλος με τα μαγαζιά με τα οποία συνεργάστηκα ήταν το ΝΥ και το Drink Lab (Διδυμότειχο) ,Luv’ και Up Art (Ορεστιάδα),Fidele (Αλεξανδρούπολη) και Barbone (Σουφλί).

6)Σε ποιο μαγαζί θα σε ακούσουμε αυτό το διάστημα και ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια ;

Λόγω της δραματικής έξαρσης του COVID-19 τα events έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό παρολ’αυτά συνεχίζω να παίζω στο NY café-bar στο Διδυμότειχο με το οποίο έχω μία άριστη συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Τέλος όσον αφορά τα επαγγελματικά μου σχέδια, τους τελευταίους μήνες έχω μία κίνηση στον χώρο της εστίασης μια ανάσα από το κέντρο της πόλης έναντι του κλειστού γυμναστηρίου ‘’Κώστας Γκατσιούδης’’