Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη άνδρας για διάρρηξη σε διαμέρισμα και οπλοφορία

868

Συνελήφθη χθες (3-8-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να επιχειρεί να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στην Αλεξανδρούπολη, ενώ μόλις αντιλήφθηκε την αστυνομική παρουσία επιχείρησε να αποκρύψει το πιστόλι που είχε στην κατοχή του στο μπαλκόνι όπου βρισκόταν.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 πιστόλι, 31 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες, 2 φακοί, 1 ψαλίδι, 1 ζευγάρι γάντια τα οποία φορούσε κατά τη διάρκεια της απόπειρας διάρρηξης και 1 σακίδιο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες πράξεις, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα για σύλληψη, λόγω παραβίασης των όρων απόλυσης που είχαν τεθεί από τις δικαστικές αρχές για παλαιότερες άδικες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.