Ελευθέριος Χαμαλίδης: ”Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σ’ όλους τους συμπολίτες μου που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ”

282

Τώρα που ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία, θα ήθελα να συγχαρώ τους υποψήφιους βουλευτές όλων των παρατάξεων για τον ωραίο αγώνα.
Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους εκλεγμένους βουλευτές του νομού Έβρου.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια μου, τους συνεργάτες και τους φίλους μου, που στήριξαν με πάθος την προσπάθεια μου.
Ιδιαίτερα όμως οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σ’ όλους τους συμπολίτες μου που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής και με τίμησαν με την ψήφο προτίμησης τους.
Παρά την βελτιωμένη επίδοση της παράταξης μας και τη δική μου πρώτη θέση στις ψήφους προτίμησης, λόγω της εκλογικής νομοθεσίας, δεν καθίσταται δυνατό να εκλέξει η παράταξη βουλευτή στο νομό Έβρου.
Παρόλα αυτά όμως, ήταν μια μάχη η οποία άξιζε τον κόπο καθώς πάντα κερδίζεις κάτι. Φίλους, εμπειρίες κι αναμνήσεις. Κι εγώ τα πήρα όλα αυτά απλόχερα. Αυτή η επικοινωνία μαζί σας, με έκανε καλύτερο και σοφότερο άνθρωπο κι αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος γι’ αυτό.
Θέλω να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που μου δείξατε τόσο γενναιόδωρα και θα συνεχίσω να ασχολούμαι ως ενεργός πολίτης κάνοντας το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Ελευθέριος Χαμαλίδης