Τα κοτόπουλα και οι νοστιμιές του “Δημήτρη” εκτοξεύουν τη γεύση στην Ορεστιάδα!

12954

Η must επιλογές εξόδου για φαγητό στην Ορεστιάδα είναι δύο, αλλά έχουν ένα όνομα, που δεν είναι άλλο από το Δημήτρης.

Ο ιστορικός που θα γράψει για τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων στο μέλλον, θα χρειαστεί –εκτός των άλλων– να εντοπίσει πότε χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι όροι “Κοτόπουλα ο Δημήτρης” και “Οι νοστιμιές του Δημήτρη στη Λαδόκολλα”.

Διαβάστε λοιπόν παρακάτω γιατί είναι τόσο σημαντικοί οι παραπάνω όροι για τη διατροφική σας απόλαυση στο σήμερα. Ο ιστορικός του μέλλοντος ας απασχολήσει άλλους.

Το ψητοπωλείο Κοτόπουλα «Ο Δημήτρης» βρίσκεται στην Ορεστιάδα και έχει ξεκινήσει την πορεία του από το 1998. Σε έναν όμορφο χώρο, άνετο και οικογενειακό, σας περιμένει να δοκιμάσετε τις υπέροχες γεύσεις και τα κρέατά του. Μοναδικής ποιότητας κοτόπουλα και κρεατικά, όλα από ντόπιους παραγωγούς, χειροποίητα και φρέσκα, που ψήνονται την ίδια στιγμή που μας τα παραγγέλνετε!
Φτιάχνεται για εσάς, καθημερινά, κοκορέτσι και κοντοσούβλι, ενώ σας προσφέρει ξεχωριστό χειροποίητο γύρο και χειροποίητες πίτες της ημέρας, που προμηθεύονται από τοπικό φούρνο. Όλες οι σαλάτες είναι από φρέσκα υλικά, που προμηθεύονται επίσης από τοπικούς παραγωγούς.

Το ψητοπωλείο αναλαμβάνει το catering για διάφορες εκδηλώσεις, όπως διοργανώσεις γάμων, βαπτίσεις, εγκαίνια καταστημάτων, εταιρικές εκδηλώσεις.

​Απλά καλέστε τον, για να σας δώσει την προσφορά του και θα διαπιστώσετε ότι δε θα βρείτε τίποτα καλύτερο και πιο γευστικό στις απίστευτες τιμές του.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γεύσεις του Δημήτρη και στο δεύτερο κατάστημά του, «οι Νοστιμιές του Δημήτρη στη λαδόκολλα».
Όλες τις γεύσεις μπορείτε να τις γευτείτε και στο σπίτι ή την εργασία σας, με ένα απλό τηλεφώνημα στο :
Τηλ.: 25520 22288
What’s Up: 6985 660149
Delivery στο χώρο σας ​από 11:00 – 24:00 καθημερινά, εκτός Δευτέρας.

Βασιλέως Κωνσταντίνου 116 και 2ο κατάστημα ΑΘ. Πανταζίδου 56 Ορεστιάδα