Ορεστιάδα: Ο Telemitsos μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης !!!

6198

Το σενάριο λοιπόν έχει ως εξής. Είστε στην Ορεστιάδα και μόλις ονειρευτήκατε μια  λαχταριστή πίτσα. Η μήπως μια πλούσια σε υλικά κρέπα; Εδώ το όνειρο μας τα χαλάει λίγο γιατί συνεχώς προσθέτονται νοστιμιές!

Ξυπνάτε και ψάχνετε το τηλέφωνο. Σχηματίζετε στο ακουστικό το 25520 29029 και έντρομοι αντιλαμβάνεστε ότι μιλάει. Αμέσως παίρνετε το 6985666970 και επιτέλους χτυπά!

-Εμπρός “Telemitsos”, ακούτε στην άλλη γραμμή και κάπου εκεί τελειώνει ο εφιάλτης και είστε σε απευθείας μετάδοση πλέον, με τον παράδεισο των γεύσεων.

Ο Σάκης και η παρέα του κάνουν θαύματα μέσα στην κουζίνα. Κάθε μέρα χειροποίητη ζύμη για “τρελές” πίτσες και η μοναδική φρεσκότατη ζύμη του για απίστευτες κρέπες. Μπαγκέτες, τόστ και burger κάθε είδους και τέλος μαγειρεμένες μακαρονάδες εκείνη τη στιγμή που θα τις παραγγείλετε.

Με λίγα λόγια, ποτέ ξανά εφιάλτες για το φαγητό μας. Υπάρχει ο “Telemitsos”. Πρόκειται για μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 20 χρόνια προσφέρει ασταμάτητα τις πεντανόστιμες γεύσεις της στο φανατικό κοινό πλέον της Ορεστιάδας. Σε απόλυτη τάξη και καθαριότητα το προσωπικό του “Telemitsos” παίρνει θέση καθημερινά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 2 αργά το βράδυ.

Στην Εμμανουήλ Ρήγα 23 στην Ορεστιάδα, δηλαδή λίγα βήματα από το κέντρο της πόλης θα επισκεφτείτε το κατάστημα και θα απολαύσετε επί τόπου όλα τα νόστιμα πιάτα του. Πάμε “Telemitso” σφαίραααααα…….