Δωρεάν διαμονή στην Ορεστιάδα για το Βαλκανικό Τουρνουά Τένις

982

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προβαίνει ο Δήμος Ορεστιάδας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ορεστιάδας, στο πλαίσιο  των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση της πόλης, “ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2018”.

Ειδικότερα, οι συνδιοργανωτές, του Βαλκανικού τουρνουά τένις θα προσφέρουν δωρεάν διαμονή στους αθλητές που θα λάβουν μέρος, καθώς και στους προπονητές και στους συνοδούς τους.

Το τουρνουά, το οποίο διεξάγεται στις 22,23 και 24 Ιουνίου στην πόλη της Ορεστιάδας, αφορά σε αγόρια και κορίτσια που ασχολούνται με το τένις και έχουν γεννηθεί από το 2002 έως το 2013, των κατηγοριών κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, U12 ετών, U14 ετών και U16 ετών.

Οι αθλητές από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε ένα υγιές τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να δηλωθούν έως και τις 18 Ιουνίου στο email: oaorestiadas@gmail.com, ενώ λόγω περιορισμένου αριθμού δωματίων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας, ιδρύθηκε το 2015, ενώ  στο καταστατικό του προβλέπεται σε βάθος χρόνου η επέκταση και σε άλλα παρεμφερή αθλήματα όπως το μπάντμιντον και το πινγκ πονγκ. Τα τμήματα που λειτουργούν είναι των mini 4-7 ετών, αρχαρίων, προαγωνιστικά, αγωνιστικά και ενηλίκων. Ο Όμιλος διοργανώνει κατά καιρούς ενδιαφέροντα σεμινάρια σχετικά με το άθλημα της αντισφαίρισης και γενικότερα με το αθλητικό ιδεώδες και υποστηρίζει το άθλημα με δραστηριότητες όπως δωρεά προπονητικού υλικού στο σχολείο της περιοχής.

tornosnews.gr