ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ: Βραβεία για 5 επιχειρήσεις με μία εξ αυτών στον Έβρο

2202

Λίγο πριν παραδώσει τα σκήπτρα της προεδρίας της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ στην κ. Λαμπάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης παρουσίασε στην γενική συνέλευση ένα βίντεο, στο οποίο βραβεύτηκαν 5 επιχειρήσεις, μία από κάθε νομό, που εντάχθηκαν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ και τα υλοποίησαν άρτια με καινοτόμες ιδέες.

Όπως επισημαίνει ο κ. Τσαλικίδης στο εισαγωγικό βίντεο: “Στα πλαίσια μίας προσπάθειας γνωριμίας με τις επιχειρήσεις του τόπου μας, προάγοντας το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ της Περιφέρειας και των επιχειρήσεων, επιχειρήσαμε να βραβεύσουμε 5 επιχειρήσεις, που αποτελούν ραχοκοκαλιά για την οικονομία της περιοχής μας, κατάφεραν εν μέσω κρίσης να αντέξουν τις δυσκολίες και οφείλουμε να αναφέρουμε πως η στήριξη τους είναι απαιτούμενη.

Οι επιχειρήσεις εντάχθηκαν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ και τις υλοποίησαν άρτια με καινοτόμες ιδέες” ενώ σαν επίλογο του βίντεο ο κ. Τσαλικίδης τόνισε τα εξής: “Σε μία περίοδο που το κλίμα αποβιομηχάνισης και αποεπένδυσης στην χώρα μας είναι πιο έντονο από ποτέ, σε μία περίοδο όπου η επιχειρηματικότητα περνάει κρίση, η Περιφέρεια μας ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και στήριξη των επιχειρήσεων, επιβραβεύει την καλή συνεργασία με αυτές και πιστεύουμε πως η ενδοπεριφερειακή συνείδηση και η καλή συνεργασία των επιχειρήσεων της περιοχής μας οφείλει να είναι προτεραιότητα για όλους και σε όλα τα επίπεδα”.

Οι Επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι οι εξής: Cyclops | Σκούπες – Πλαστικά (Έβρος), Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (Ροδόπη), Μάρμαρα- Γρανίτες Πούλιος Α.Ε. (Ξάνθη), Akrolithos S.A. (Καβάλα) και Π. Γιαννόπουλος κ. Σία Ο.Ε. (Δράμα)

Πηγή