Έβρος: Πληρωμές των δικαιούχων αμειψισποράς

1008

Η ΠΑΜΘ αλλά και  η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής σας ενημερώνουν, ότι έχουν ανακοινωθεί οι αναλυτικές καταστάσεις για την 1η πληρωμή του έτους 2015  δικαιούχων & απορριπτόμενων παραγωγών και αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας τους (Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος Όροφος).

Επισημαίνονται τα παρακάτω:

Οι δικαιούχοι παραγωγοί που βρίσκονται στην κατάσταση πληρωμής ή στην κατάσταση απορριπτόμενων μπορούν να υποβάλλουν ένσταση . Οι ενστάσεις θα πρέπει να κατατεθούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από Τρίτη 29 Αυγούστου έως και την Δευτέτα 4 Σεπτεμβρίου 2017, θα υποβάλλονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Έβρου, (Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος στο γραφείο πρωτοκόλλου Νο7) και θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων.
Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους και από τους Γεωπόνους – Γεωργικούς συμβούλους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.